ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά την ανακοίνωση ΜΙΛΗΣΑΝ και on air από ΑΠΟΕΛ – «Το πρόβλημα είναι…»

Μετά την ανακοίνωση ΜΙΛΗΣΑΝ και on air από ΑΠΟΕΛ – «Το πρόβλημα είναι…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόαωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ στην οποία ζητά να βγει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση του Απόλλωνα… «Η ανακοίνωση μας το μόνο που αναφέρει είναι αυτό που συζητάτε στην εκπομπή σας. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι ξεκάθαρη ανακοίνωση. Όπως ακούσαμε, δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε απόφαση».

Για το ότι στο ΑΠΟΕΛ περιμένουν την απόφαση, έχοντας και το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα επηρέαζε περισσότερο αν ήμασταν στο τέλος του πρωταθλήματος. Θα πάμε για τη νίκη και δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα».

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό. Έχουμε μπει σε λογική των πλέι οφ που πρέπει να περιορίζουμε τη σκέψη μας μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Η ΑΕΚ δείχνει αρκετή βελτίωση σε πολλούς τομείς και οφείλουμε να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και να παραμείνουμε στην κορυφή. Προτεραιότητα μας είναι το βαθμολογικό κέρδος. Δεν μπορεί να έρθει όμως, αν δεν παρουσιάσουμε ανάλογη αγωνιστική βελτίωση. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ξεκινά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επιδίωξη μας είναι να προχωρούμε με νίκες και να ελέγχεται η μοίρα μας από τα δικά μας χέρια. Το πιο σημαντικό είναι ορίζουμε τη μοίρα μας και να μην μας νοιάζουν τα αποτελέσματα τρίτων».

Για την κατάσταση του Ντε Βινσέντι: «Έπαθε θλάση στ γαστροκνήμιο στον αγώνα με τη Σούντουβα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε στον αγώνα του Σούπερ Καπ. Στον ίδιο μυ προέκυψε πρόβλημα, μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να πάει όσο πιο συντηρητικά για να τον έχουμε στα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Δεν υπολογίζεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα κριθεί πότε θα είναι έτοιμος. Θα δούμε αν θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα, ή στην πρεμιέρα των πλέι οφ».

Για το θέμα που υπάρχει με τη χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον περασμένο μήνα στον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Δόξα: «Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μας πει η ΚΟΠ. Δεν υπάρχει στην προκήρυξη του κυπέλλου σε αντίθεση με αυτή του πρωταθλήματος. Αν πάμε με βάση το σύστημα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Επειδή όμως ζούμε σε περίεργες εποχές, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Θα ήταν απλό να εκσυγχρονιστεί το σύστημα όπως γίνεται στην UEFA. Έτσι προστατεύεται το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top