ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστός Κύπριος σατανιστής κατήγγειλε παρενόχλησή του σε φυλακές του Λονδίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γνωστός Κύπριος σατανιστής κατήγγειλε παρενόχλησή του σε φυλακές του Λονδίνου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 44χρονος Πέτρος Ευαγγέλου, ο οποίος εκτίει 9 χρόνια φυλάκισης, για βιασμό που διάπραξε το 2016, κατήγγειλε παρενόχλησή του από τους συγκρατούμενους του.

Σύμφωνα με την Mirror, ο 44χρονος Αγγλοκύπριος, κατήγγειλε ότι παρενοχλείται από τους συγκρατούμενούς του λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων και των τατουάζ που έχει στο σώμα του. Συγκεκριμένα, είναι οπαδός του σατανισμού και φέρει πάνω του τατουάζ με πεντάλφες και τον Εωσφόρο.

Ωστόσο, η Υπηρεσία Φυλακών, δήλωσε ότι δεν έχει καταγράψει επίσημη καταγγελία για παρενόχληση ή βία στον 44χρονο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ευαγγέλου, κρίθηκε ένοχος το 2017 για βιασμό 19χρονης στο διαμέρισμά του στο Βόρειο Λονδίνο, που διέπραξε το 2016.

Η περίπτωση του κυπριακής καταγωγής με βρετανικό διαβατήριο, Ευαγγέλου, είναι ευρέως γνωστή λόγω του θρησκεύματός του. Όταν είχε διαπράξει το αδίκημα, πολλές Μ.Μ.Ε. ανά το παγκόσμιο έδωσαν προβολή στο σοβαρότατο ποινικό αδίκημα που είχε διαπράξει.

Το ιστορικό:

Ο Ευαγγέλου, συναντήθηκε με το θύμα του σε κλαμπ κοντά στο διαμέρισμά του και στην συνέχεια φαίνεται ότι κατέληξαν εκεί όπου κατανάλωσαν αλκοόλ και έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.  

Την οδήγησε σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό του Σατανά» - γεμάτο με αφίσες – και την βίασε κατ΄ επανάληψη.  

Το θύμα, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, τότε, είχε τρέξει στο παράθυρο του διαμερίσματος και φώναξε για βοήθεια, σε κάποιο περαστικό.

Στην συνέχεια κατάφερε να φύγει και να τρέξει στον δρόμο.

Ο Ευαγγέλου, φάνηκε να μην έχει ίχνος μεταμέλειας όταν τέθηκε ενώπιον δικαστηρίου και ο εισαγγελέας διάβασε την δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

To θύμα, ανάφερε για την υπόθεση: «Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου».

O δικαστής που του επέβαλε 9 χρόνια φυλάκισης, δικαιολόγησε την απόφασή του να επιβάλει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή, λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητας του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο καταφέρει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top