ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: Τραγικός επίλογος – Εντοπίστηκαν οι σοροί της οικογένειας – Καταλείπει ένα παιδί το ζεύγος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΡΗΤΗ: Τραγικός επίλογος – Εντοπίστηκαν οι σοροί της οικογένειας – Καταλείπει ένα παιδί το ζεύγος -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικός έμελλε να ήταν ο επίλογος, στην υπόθεση που αφορούσε τα τέσσερα πρόσωπα που αγνοούνταν από το Σάββατο (16/2), όταν το όχημα που επέβαιναν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Την Δευτέρα (18/2) ανασύρθηκε το μοιραίο όχημα από την κοίτη του Γεροπόταμου.

Το όχημα εντοπίστηκε μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση βοήθειας προς τις αρχές από την 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτό με τον άντρα της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου (16/2), έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΡΗΤΗ: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας - Αγνοούνται οι επιβαίνοντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το σημείο

Στην συνέχεια, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, με τον εντοπισμό των σορών της 30χρονης, του 29χρονου συζύγου της, της 21χρονης αδερφής της και της 58χρονης μητέρα τους.

Οι δύο εκ των τεσσάρων σορών, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος. 

Σημειώνεται ότι το ζεύγος καταλείπει ένα ανήλικο παιδί, που δεν βρισκόταν μαζί τους.

Υπενθυμίζεται πως τα τέσσερα πρόσωπα, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου (16/2) σε γλέντι στις Μοίρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν για το σπίτι τους στο Λασίθι. Ο φουσκωμένος Γεροπόταμος όμως τους παρέσυρε, ενώ κλήση για βοήθεια έκανε η 30χρονη γυναίκα από το κινητό της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top