ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Αλαλούμ με ιστοσελίδα Υπουργείου – Θέλουν αλλά δεν μπορούν να την φτιάξουν

ΚΥΠΡΟΣ: Αλαλούμ με ιστοσελίδα Υπουργείου – Θέλουν αλλά δεν μπορούν να την φτιάξουν

Αποδέσμευση κονδυλίου από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ζήτησε το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής για αγορά υπηρεσιών ούτως ώστε να φτιάξουν ιστοσελίδα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για νέα ιστοσελίδα που θέλει να δημιουργήσει το Υπουργείο Γεωργίας και για την δημιουργία της ζητείται αποδέσμευση κονδυλίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τη Δευτέρα 18/02 ζητήθηκε από το η αποδέσμευση του κονδυλίου, ούτως ώστε να γίνει αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα.

Ιστοσελίδα η οποία θα βρίσκεται εκτός κόμβου και δεν θα εμπεριέχει εμπιστευτικές πληροφορίες του Υπουργείου Γεωργίας.

Το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής δηλώνει αδυναμία να κατασκευάσει την ιστοσελίδα, λόγω φόρτου εργασίας, και ζητά από το κράτος να πληρώσει ιδιώτη να την δημιουργήσει.

Αίτημα το οποίο προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, ο οποίος ανέφερε πως φέρει ένσταση στο αίτημα αποδέσμευσης κονδυλίου.

Ο κύριος Δαμιανού ανέφερε πως είναι ντροπιαστικό το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής να μην μπορεί να κάνει μια απλή ιστοσελίδα και να ζητεί τις υπηρεσίες από τρίτους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top