ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρεις Κύπριοι συνελήφθησαν για υπόθεση φόνου στην Αυστραλία – Τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις Κύπριοι συνελήφθησαν για υπόθεση φόνου στην Αυστραλία – Τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη σύλληψη του 56χρονου Τόνυ Παναγιώτου και των γιων του Γιώργου και Γιάννη, 22 και 18 χρόνων αντίστοιχα, προχώρησε η Αστυνομία της Μελβούρνης.

Οι τρεις άνδρες και ο επίσης συλληφθέντας οικογενειακός τους φίλος 24χρονος Τζόναθαν Αταλάλης, συνελήφθησαν για τον φόνο του Duane Hutchings το Σάββατο 09/02.

Ο Τόνυ Παναγιώτου βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου, ενώ οι γιοι του και ο φίλος τους με τις κατηγορίες της διάρρηξης, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας, ο 18χρονος Γιάννης διατηρούσε την εταιρεία «Love It Loud», η οποία ενοικίαζε εξοπλισμό DJ και δεξιώσεων.

Οι Κύπριοι φέρεται να είχαν ενοικιάσει εξοπλισμό σε μία «γυναίκα» το Σάββατο, η οποία φέρεται να  διαφήμισε σε πλατφόρμα πως πουλούσε τον εξοπλισμό που είχε ενοικιάσει από την εταιρεία.

Ένας άντρας ο οποίος συστήθηκε με το όνομα Steven, κατόπιν της αγγελίας, επικοινώνησε με τη «γυναίκα» για να αγοράσει τον εξοπλισμό.

Ο εν λόγω άνδρας μετέβη τότε στην οικία της γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 09/02, αναφέροντας ότι ήταν ευχαριστημένος με τον εξοπλισμό και θα ήθελε να τον μεταφέρει στο όχημα του.

Αντί αυτού, ο «Steven» επέστρεψε με μια ομάδα έξι με επτά ατόμων, ανάμεσά τους και οι Κύπριοι οι οποίοι επιτέθηκαν στον Hutching με μεταλλικά ρόπαλα.

Ο  56χρονος μετέβη στην οικία του θύματος με ένα κομμένο κυνηγετικό όπλο και με τα παιδιά του, όπου πυροβόλησε μια φορά τον Hutchings στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από απόσταση 1,5 μέτρων.

Μετά την επίθεση οι τρεις άντρες πήγαν σε αστυνομικό σταθμό, αναφέροντας ότι ο εξοπλισμός τους είχε κλαπεί και κόστιζε πέρα από 30.000 δολάρια.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε πριν τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 09/02. Ο Hutchings καταλείπει πέντε παιδιά.

Η σύλληψη των τεσσάρων ανδρών έγινε το βράδυ της Κυριακής 10/02 κατόπιν διατάγματος δικαστηρίου.

Η Μαίρη Παναγιώτου, σύζυγος του 56χρονου, έκλεγε ασταμάτητα κατά την απαγγελία των κατηγοριών στο Δικαστήριο και ήταν απαρηγόρητη.

Ο Δικαστής, Κωνσταντίνος Κοιλιάς, αρνήθηκε να αφήσει ελεύθερους τους τέσσερεις ύποπτους με εγγύηση, οι οποίοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουνίου 2019.

Μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή ανέφεραν πως οι δράστες ήταν έξι με επτά, οι οποίοι εισέβαλαν στην οικία του Hutchings και αφότου τον ξυλοκόπησαν, τον πυροβόλησαν.

Γυναίκα μάρτυρας ανέφερε πως οι δράστες της είπαν να μείνει ακίνητη και να μην αγγίξει το τηλέφωνό της για πέντε λεπτά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το φονικό όπλο του εγκλήματος δεν έχει μέχρι στιγμής βρεθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top