ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Αναστασίου για Ομόνοια, πίεση, Ανόρθωση και ντέρμπι με ΑΕΛ – «Σημαντικό είναι…»

Οι δηλώσεις Αναστασίου για Ομόνοια, πίεση, Ανόρθωση και ντέρμπι με ΑΕΛ – «Σημαντικό είναι…»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας ανέφερε τα εξής: 

Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το προσεγγίζουμε με την ίδια προσήλωση όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε μεγάλο βαθμό ρόλο για εμάς παίζει η συγκέντρωση. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται η ομάδα. Θέλει καθαρά συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Αυτά είναι κάποια στοιχεία που τα δείχνουμε. Περιμένω και μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Με αυτά τα στοιχεία και την ατομική ποιότητα κάποιων παικτών μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα»

Για την πίεση που θα δεχθεί η Ομόνοια: «Είναι κάτι που συζητάμε με τα παιδιά. Είναι κάτι λογικό από την στιγμή που αγωνίζονται στην Ομόνοια. Ξέρεις ότι κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε προχτές ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Το σημαντικό σε αυτό το επίπεδο είναι η διάρκεια. Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και ακόμη καλύτεροι. Δείξαμε ότι μπορούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε. Το θέμα είναι να το βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για την εμφάνιση απέναντι στην Ανόρθωση: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, προσήλωση, αποφασιστικότητα. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και το σημαντικό είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, να τελειώνουμε τα παιχνίδια, γιατί από την στιγμή που είμαστε καλύτεροι και δημιουργούμε ευκαιρίες θα πρέπει να τελειώνουμε και κατάλληλα για να επιβραβεύουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε αδικήσει πολλές φορές τους εαυτούς μας σε αυτή τη σεζόν».

Για το αν το διαφορετικό με την ΑΕΛ θα είναι το να τελειώνουν τις φάσεις: «Θα προσπαθήσουμε. Αυτό είναι η ευχή και αυτό που θέλουμε. Το θέμα είναι το τελείωμα να είναι αυτό που πρέπει γιατί κάνουμε σωστά πράγματα, σίγουρα δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε 2 δοκάρια. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, παίζουμε καλή μπάλα και μπορούμε ακόμη να κάνουμε πολλά περισσότερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top