LIFESTYLE

Survivor: Τραυματίστηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος στο κεφάλι και αποχώρησε – VIDEO

Survivor: Τραυματίστηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος στο κεφάλι και αποχώρησε – VIDEO

O Κυριάκος Πελεκάνος κατά τη διάρκεια της μάχης που έδινε στον στίβο εναντίον των αντιπάλων του, τραυματίστηκε στο κεφάλι προκαλώντας μεγάλη ανησυχία.

Με μία κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα στοίχισε στον Κυριάκο Πελεκάνο την παραμονή του στο παιχνίδι στο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε το Σάββατο (23/02).

Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι, έπεσε στο έδαφος και σε σχεδόν ημιλιπόθυμη κατάσταση, δέχτηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Φυσικά, αμέσως έσπευσαν κοντά του οι γιατροί της παραγωγής οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του στο κεφάλι ήταν πολύ πιο σοβαρός από ό,τι υπολόγιζαν.

Έτσι, αναγκάστηκαν να τον οδηγήσουν εκτός στίβου μάχης ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν χρίζει ιατρικής περίθαλψης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top