ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανονική σφαγή ΔΗΚΟ-Συμμαχίας στο Twitter – «Καημένε» «Ντροπή σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανονική σφαγή ΔΗΚΟ-Συμμαχίας στο Twitter – «Καημένε» «Ντροπή σου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανταλλαγή βαριών κουβέντων και χαρακτηρισμών στο twitter, από ΔΗΚΟ - Συμμαχία Πολιτών και στη μέση το ΓεΣΥ.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συνέντευξη του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα στην εφημερίδα «Αλήθεια» την Κυριακή 24/02, αποτέλεσε έναυσμα σφοδρών αντιπαραθέσεων και διαξιφισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Λιλλήκας στη συνέντευξή του έκανε λόγο για κόμματα τα οποία με τη στάση τους υποσκάπτουν το Γενικό Σχέδιο Υγείας, αναφερόμενος στο Δημοκρατικό Κόμμα και την ΕΔΕΚ.

Δήλωση η οποία έφερε την έντονη αντίδραση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτήρισε τον κ. Λιλλήκα ως τον «Δούρειο Ίππο» του Νίκου Αναστασιάδη στις τελευταίες Προεδρικές Εκλογές, ακόμη και αν  το ποσοστό που έλαβε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών ήταν πιο χαμηλό και από εκείνο του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρει πως ο κ. Λιλλήκας θέλει να δώσει μαθήματα στο ΔΗΚΟ για το ΓεΣΥ, τη στιγμή που υπερψήφισε όλους τους προϋπολογισμούς του Υπουργείου Υγείας.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιλλήκα,  ο οποίος ανέφερε πως «δεν περίμενα κάτι καλύτερο από ‘σένα», ενώ συνεχίζοντας είπε πως τα αποκαλυπτήρια του Δούρειου Ίππου, γίνονται σε κάθε ολομέλεια της Βουλής.

«Σε κάθε σημαντικό ζήτημα: ΓεΣΥ, Συνεργατισμός, Τράπεζες, Κούρεμα… λειτουργείς σαν το ξύλινο πόδι του Αναστασιάδη που ήθελες να εκλεγεί!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Λιλλήκας.

Μέρος στην αντιπαράθεση, έλαβε τότε ο Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος «την είπε» στον Γιώργο Λιλλήκα, λέγοντάς του «Μέγιστη αλαζονεία να θεωρεί κάποιος την μοναχική μία ψήφο που του απέμεινε στη Βουλή σημαντικότερη των 18, 15, 10, 3 κτλ. Κάπως έτσι καταλήγεις στο 2%(και αν). Το κόμπλεξ στο Λονδίνο προφέρεται κόμπλεξ».

«Δεν απαντώ σε κουμπαροκαριέρες», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Γιώργου Λιλλήκα, στον Άθω Αντωνιάδη, ενώ παράλληλα ανέφερε «Έψαχνα να βρω ποιος μπορεί να είναι τόσο να  ανόητος για να διαδίδει ότι θα πάω πρέσβης στο Λονδίνο, ένα ψέμα  που ο χρόνος θα διαψεύσει...και να σου ξεπροβάλλει θεόρατος!»

«Καημένε πως κατάντησες έτσι? Αριθμητικώς και Γενικώς....», απάντησε ο κύριος Αντωνιάδης.

Αντωνιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα πυρά του και με αναρτήσεις στον δικό του λογαριασμό, όπου ανάρτησε ένα ανεμόμυλο (χαρακτηρισμός ο οποίος συχνά χρησιμοποιείται για τον κύριο Λιλλήκα) αναφέροντας «Ο θεόρατος της ημέρας».

Η αντιπαράθεση όμως, δεν έληξε με τις «βολές» της Κυριακής 24/02, αλλά συνεχίστηκε και τη Δευτέρα 25/02, με νέα ανάρτηση του κυρίου Παπαδόπουλου, ο οποίος ανέφερε «Η πολιτική ανηθικότητα του Γιώργου Λιλλήκα συνεχίζεται και σήμερα. Τώρα επικαλείται δήθεν ιδιωτική συνομιλία (που δεν έγινε) για να δικαιολογήσει τις ύβρεις του εναντίον του ΔΗΚΟ. Πόσο χαμηλά θα πάει αυτός ο πολιτικός κατήφορος; Και όλα αυτά για 15 λεπτά δημοσιότητας...».

Ανάρτηση η οποία έφερε την αντίδραση εκ νέου του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος αρκέστηκε στο να απαντήσει «Απλά ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top