ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μητέρα κτύπησε συμμαθητή του παιδιού της στο σχολείο και το απείλησε να του παρει το αδελφάκι – ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μητέρα κτύπησε συμμαθητή του παιδιού της στο σχολείο και το απείλησε να του παρει το αδελφάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Μαθητής της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου φέρεται να δέχθηκε επίθεση εντός του σχολείου σε δυο διαφορετικά περιστατικά.

Eπιμέλεια: Μαρία Χαραλάμπους

Η καταγγελία έγινε από την μητέρα του εν λόγω μαθητή μέσω της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ονούφριος Σωκράτους. Με τηλεφωνική της παρέμβαση κατήγγειλε την εν λόγω υπόθεση που φέρεται να έλαβε χώρα εντός του δημοτικού σχολείου του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μητέρα, το παιδί δέχθηκε σωματική επίθεση δυο φορές εντός των τελευταίων μηνών, την πρώτη φορά από μητέρα συμμαθητή του και την δεύτερη από έναν άλλο συμμαθητή, ο οποίος τον κτύπησε στο κεφάλι.

Εισήλθε στην τάξη, τον κτύπησε και τον εκφόβισε ότι θα του πάρει το αδελφάκι του

Όσον αφορά το πρώτο περιστατικό, η μητέρα ανέφερε πως η ίδια το έμαθε από πατέρα άλλου παιδιού, ο οποίος την τελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα σχολεία για διακοπές Χριστουγέννων, της τηλεφώνησε και την ενημέρωσε ότι το παιδί του – συμμαθητής του παιδιού της- τον ενημέρωσε ότι μητέρα άλλου παιδιού μπήκε στην τάξη και κτύπησε το παιδί της στα χέρια με τετράδια.

Αμέσως η μητέρα ρώτησε το παιδί της εάν συνέβη κάτι τέτοιο με τον δεύτερο να της απαντά θετικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι μετά από τα κτυπήματα τον απείλησε ότι εάν ξαναενοχλήσει το παιδί της- συμμαηθητή του- θα πάει στο σπίτι του και θα του πάρει το μικρό του αδελφάκι -βρεφικής ηλικίας.

 «Δεν θα δώσουμε βάση σε 6χρονα»

Η μητέρα αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων επισκέφθηκε τον διευθυντή του σχολείου για να του αναφέρει το περιστατικό, με τον ίδιο να την διαβεβαιώνει ότι θα εξετάσει την υπόθεση και θα την ενημερώσει κάτι που σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα δεν συνέβη ποτέ.

Όπως ανέφερε η μητέρα, την περασμένη Δευτέρα (25/02), επισκέφθηκε ξανά το σχολείο όταν πληροφορήθηκε από εκπαιδευτικό, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, ότι το παιδί της υπέστη ξυλοδαρμό από άλλο παιδάκι το οποίο τον κτύπησε στο κεφάλι, περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή (22/02) γύρω στις 09:30 το πρωί.

Να σημειώσουμε ότι,όπως ανέφερε η μητέρα, το παιδί της παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά, αφού το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρισκόταν κλεισμένο στο δωμάτιό του.

Κατά την δεύτερη επίσκεψή της στο σχολείο, η μητέρα ρώτησε τον διευθυντή και για το πρώτο περιστατικό με τον δεύτερο να της απαντά ότι έψαξε το θέμα και δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

Αναφέροντάς του ότι το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια άλλων παιδιών, ενώ ενήμεροι είναι και οι γονείς τους, ο ίδιος απάντησε ότι «δεν θα δώσουμε βάση σε 6χρονα».

Μάλιστα, όταν του ζήτησε τον λόγο που τα παιδιά δεν έχουν την κατάλληλη επίβλεψη εντός του σχολικού χώρου για να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της ανέφερε ότι «δεν μπορώ να ελέγχω 300 παιδιά».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top