ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε αυτό που ήθελε στο ΓΣΠ – ΟΛΑ για… ΟΛΑ στην «Αρένα»!

Πήρε αυτό που ήθελε στο ΓΣΠ – ΟΛΑ για… ΟΛΑ στην «Αρένα»!

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης η ομάδα της Λάρνακας που σκόραρε και εκτός έδρας καθώς όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στην Αρένα.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Ζαχίντ (18′ πεν.) και ο Σάστρε (39′) ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

Α’ Ημίχρονο

Πιο καλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ που δημιούργησε την πρώτη καλή φάση στον αγώνα στο 8′ με τον Μπάλογκ να ξεμαρκάρεται στο ύψος της περιοχής όμως το σουτ του δεν ήταν καλό.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 13′ σε μια παρόμοια φάση με τον Χέφελ όμως το σουτ του ήταν αρκετά άστοχο.

Τέσσερα λεπτά μετά στο 17′ ο Εφραίμ βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Γκαρσία και ο ρεφ έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαχίντ, ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και μάλιστα απείλησε ξανά στο 33′ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Μπάλογκ όμως ο Τόνιο απεσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 39ο λεπτό όμως η ΑΕΚ στην καλύτερη φάση που έφτιαξε έφτασε στην ισοφάριση με τον Σάστρε να υποδέχεται την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με συρτό πλασέ νίκησε τον Ρομό για το 1-1!

Ο ΑΠΟΕΛ δύο λεπτά μετά απείλησε ξανά όμως το συρτο σουτ του Ζαχίντ πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόνιο και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Β’ Ημίχρονο

Μετά το 55ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έγινε αρκετά γρήγορος με τον ΑΠΟΕΛ να απειλεί 3 φορές με τα μακρινά και… απειλητικά σουτ των Εφραίμ (55′, 62′) και Σόουζα ενώ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61′ με τον Ακοράν από πλεονεκτική θέση στην περιοχή να κάνει κακό πλασέ εκτός εστίας.

Η ΑΕΚ από το 65′ και μετά έδειξε να εφησυχάζεται με το σκορ στο 1-1 ενώ από την άλλη ο Τραμετσάνι επιστράτευσε από τον πάγκο του Τάμαρι, Γιάκολις και Μπέζιακ όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 87′ για να απειλήσει ξανά ο ΑΠΟΕΛ. Ο Εφραίμ έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Μπέζιακ με προβολή υπό πίεση έστειλε την μπάλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Τόνιο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΑΠΟΕΛ πίεσε η ΑΕΚ όμως είχε τις λύσεις και κράτησε το σκορ στο 1-1.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Μερκής, Ιωάννου, Βούρος, Φακινέττι, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ, Βιντιγκάλ(63′ Τάμαρι), Ζαχίντ(76′ Γιάκολις), Μπάλογκ(76′ Μπέζιακ)

ΑΕΚ: Τόνιο, Καταλά, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Γκαρσία, Ακοράν(78′ Ιγκόρ), Τέτε, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Σάστρε(90′ Λαρένα), Γιάννου(85′ Ακίνο)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top