ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου για Απόλλωνα, τηλεοπτικά, κάρτα φιλάθλου – Τι είπε και για το περιστατικό Βύντρα – Μεχίας

Δημητρίου για Απόλλωνα, τηλεοπτικά, κάρτα φιλάθλου – Τι είπε και για το περιστατικό Βύντρα – Μεχίας

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της Ομόνοιας, όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου (από omonoiafc.com.cy):

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Είναι ένα παιχνίδι – κλειδί για τη μετέπειτα πορεία μας στα play-off, αν λάβουμε υπόψη πως ακολουθούν δύο αγώνες στο ΓΣΠ. Για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι οι τρεις βαθμοί, θα πρέπει να δείξουμε ξανά αντοχές σε συνθήκες πίεσης, συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος και αποτελεσματικότητα.

Ξέρουμε πως εάν φύγουμε με κέρδος από τη Λεμεσό θα βελτιώσουμε τις προοπτικές μας για τη συνέχεια, συνεπώς προσεγγίζουμε το παιχνίδι με αυτό το κίνητρο. Πρόκειται για άλλο ένα δυνατό τεστ για εμάς και καλούμαστε να δείξουμε σταθερότητα στις θετικές αγωνιστικές παρουσίες των τελευταίων αγώνων.

Για το θέμα των τηλεοπτικών

Κάναμε χθες μια τοποθέτηση επί του θέματος, η οποία δεν έχει αλλάξει. Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση από τη CYTA, ωστόσο τονίζουμε πως πάγια πολιτική και στόχος μας είναι να επανεξετάζουμε, να εκτιμούμε την αξία τους και να βελτιώνουμε τα συμβόλαια που είτε βρίσκονται σε ισχύ, είτε θα προκύψουν στο μέλλον, με τρόπο που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Για την επιστολή του Υπουργού για την Κάρτα Φιλάθλου

Ο Υπουργός ζήτησε από τις ομάδες να τοποθετηθούν για το κατά πόσο επιθυμούν να παραμείνει ως έχει το Μητρώο Φιλάθλων, δηλαδή στον ΚΟΑ, ή εάν προτιμούμε να το διαχειρίζονται τα Σωματεία.

Εμείς απαντήσαμε πως ανεξάρτητα με την πάγια θέση μας για την Κάρτα Φιλάθλου, εφόσον είναι νομοθεσία και είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε προτιμούμε το Μητρώο Διαχείρισης να πάει στα Σωματεία ώστε η κάθε ομάδα να διαχειρίζεται τους οπαδούς της για τους δικούς της αγώνες.

Παράλληλα, θα μπορεί να διατηρηθεί το υφιστάμενο αρχείο στον ΚΟΑ, για όσους φίλαθλους θέλουν να παρακολουθούν τα παιχνίδια όλων των ομάδων.

Ανάμεσα σε άλλα σημειώσαμε πως η αστυνομία θα πρέπει να εξασφαλίσει δικαστικό ένταλμα για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο αρχείο και επιπλέον σημειώσαμε πως όλα τα έξοδα διαχείρισης θα πρέπει να τα επωμισθεί η πολιτεία, καθώς είναι δική της απόφαση η εφαρμογή της συγκεκριμένης νομοθεσίας.

Αυτά είναι τα βασικότερα σημεία της επιστολής μας. Ασφαλώς υπάρχουν και αρκετά άλλα, ωστόσο επί της παρούσης να μείνουμε ως εδώ.

Για το περιστατικό Βύντρα – Μεχίας

Τέτοια περιστατικά είναι πιθανό να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σε στιγμές έντασης. Το περιστατικό το διαχειριστήκαμε από την πρώτη στιγμή εσωτερικά.

Αγωνιστικά

Πέντε ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων, οι: Παναγή, Χριστοφή, Εντρένα, Ζίβετς και Λόρα. Όσο αφορά τον Παναγή που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, υπολογίζεται πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4-6 βδομάδες.

Κόσμος

Οι τελευταίες θετικές εμφανίσεις φαίνεται πως θα φέρουν αύξηση στην προσέλευση του κόσμου μας για το παιχνίδι του Σαββάτου, σε σχέση με τα προηγούμενα φετινά μας παιχνίδια στο Τσίρειο στάδιο. Έχουμε στη διάθεσή μας 1300 εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα.

Η προπώληση συνεχίζεται, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, το παιχνίδι είναι κλειδί για την μετέπειτα πορεία μας στα play-off και συνεπώς η παρουσία του κόσμου μας θα είναι πάρα πολύ σημαντική στην προσπάθεια για νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top