ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει πρεμιέρα με το δεξί στα πλέι-οφ – Πλάνο με απουσίες και η… πιθανή έκπληξη

Θέλει πρεμιέρα με το δεξί στα πλέι-οφ – Πλάνο με απουσίες και η… πιθανή έκπληξη

Πρεμιέρα με το δεξί στη β΄ φάση του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να κάνει ο Απόλλωνας στη σημερινή (18:00) συνάντηση με την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Άλλωστε αυτό είναι κάτι αναγκαίο για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα για να επανακτήσει η ομάδα τη χαμένη ψυχολογία ύστερα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΑΠΟΕΛ που ήρθε με… πικρό τρόπο, αφού η ομάδα προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια έχασε.

Είναι επίσης σημαντικό να μην απολέσουν άλλο… πολύτιμο έδαφος, ειδικά με το καλημέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής. Η Ομόνοια μπήκε στην εξάδα αλλά είναι αρκετά πίσω από τις θέσεις που προσφέρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζει ουσιαστικά μόνο για το γόητρό της στη δεύτερη φάση του μαραθωνίου, όμως το γεγονός τούτο την αποφορτίζει από την όποια πίεση.

Γι΄ αυτό και ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή προτρέπει τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Άλλωστε ο αντίπαλος έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως ανεβαίνει και απόδειξη επί αυτού ήταν και η επικράτηση επί της ΑΕΛ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Απόλλωνας πάντως διατηρεί καλή προϊστορία απέναντι στους πράσινους στο Τσίρειο. Έχει να χάσει από τον Απρίλιο του 2016. Έκτοτε μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το πλάνο του Αυγουστή

Οι τιμωρημένοι Κέβιν Μπρου και Ντίλαν Ουεντραόγκο είναι εκτός πλάνων, ενώ η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει επίσης στους Σάσα Μάρκοβιτς, Μουσταφά Καραγιόλ, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Μάριο Στυλιανού. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα.

Στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Ζοάο Πέδρο και αριστερά ο Γιώργος Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν μετά από πέντε μήνες οι Βαλεντίν Ρομπέρζ και Έκτορ Γιούστε. Ο τελευταίος πήρε λεπτά συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Την τριάδα του κέντρου θα αποτελέσουν οι Εστεμπάν Σακέτι, Χάμπος Κυριάκου και Φακούντο Περέιρα. Αριστερά θα παίξει ο Φώτης Παπουλής, δεξιά στην επίθεση λογικά θα βρεθεί ο Άντριάν Σαρδινέρο. Για την κορυφή της επίθεσης υποψήφιοι είναι οι Εμίλιο Ζελάγια και Φοπαλά, χωρίς να αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ο Αυγουστή με τον Αντρέ Σκέμπρι.

Γύρω στις 4.000

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο γέμισε η δυτική κερκίδα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Φυσικά ο κόσμος δεν έφυγε με χαμόγελο από το στάδιο της Λεμεσού, αλλά επιβάλλεται να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Είναι δεδομένο ότι θα πάει λιγότερος κόσμος σήμερα. Η διοίκηση περιμένει έναν αριθμό κοντά στις τέσσερις χιλιάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top