ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα για ΔΙΠΛΟ στο ΓΣΠ από Ιδιάκεθ και Τολεμές – Τι ειπώθηκε για Τρισκόφσκι και Τέτε

Σύνθημα για ΔΙΠΛΟ στο ΓΣΠ από Ιδιάκεθ και Τολεμές  – Τι ειπώθηκε για Τρισκόφσκι και Τέτε

Η επίσημη ΑΕΚ ενημερώνει για τη δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε σήμερα ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων», Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Στη διάσκεψη μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Γάλλος επιθετικός, Φλοριάν Τολεμές.

Αναλυτικά:

«Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (09/03) για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (Κυριακή 10/03, 18:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και μίλησε ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Florian Taulemesse.

«Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πάντα είναι λόγω του επιπέδου του αντιπάλου και ακόμη περισσότερο επειδή παίζουμε στην έδρα του.

Εμείς ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε σε μία καλή στιγμή για την ομάδα μας. Σίγουρα απογοητευτήκαμε για τον αποκλεισμό, αλλά προχωράμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα.

Είναι μία καλή ευκαιρία για μας να πετύχουμε δεύτερη στην σειρά νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία μεταξύ μας παιχνίδια δεν είχαν νικητή γιατί ήταν πολύ ισορροπημένα.

Δύο ομάδες με παρόμοιο επίπεδο, με τις μικρές λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά. Εάν δούμε τα παιχνίδια στο Κύπελλο, στο πρώτο δεχθήκαμε γκολ με το πέναλτι και στον επαναληπτικό μετά τα λάθη που κάναμε πήρε το προβάδισμα πρόκρισης ο αντίπαλος. Είναι αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε.

Σε ένα παιχνίδι μπορεί οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος σου, σε άλλο όχι. Να πάμε εκεί, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε για την νίκη. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου με τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ, με τον τρόπο που αντέδρασαν και μέσα στο παιχνίδι, και πως υπερασπίστηκαν την ιδέα μας.

Ο Τρισκόφσκι είναι οριστικά εκτός. Για τον Τέτε θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν είναι εύκολο να τον έχουμε στην διάθεση μας γιατί είχαμε μόνο τέσσερις μέρες να προεετοιμαστούμε για τον αγώνα της Κυριακής. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Ο στόχος μας είναι να πάμε εκεί να παλέψουμε σε όλο το παιχνίδι και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε ξεχάσει το Κυπέλλο. Θα παλέψουμε πλέον μόνο στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά.

Έχω επιστρέψει, νιώθω καλύτερα, προπονούμαι κανονικά και έχω πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Παλεύω για να επιστρέψω στο αρχικό σχήμα, αλλά βεβαίως χρειάζομαι χρόνο.

Μην ξεχνάμε ότι τα υπόλοιπα παιδιά τα πηγαίνουν αρκετά καλά και δουλεύουν αρκτετά. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο ρόστερ και όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ασφαλώς και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το θετικό σερί σκοραρίσματος με το ΑΠΟΕΛ. Σε κάθε παιχνίδι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Εάν πετύχω κάποιο γκολ είναι θετικό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει η ομάδα να πάρει την νίκη», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top