ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλο Κύπρος, άλλο… Αγγλία! – Μπαγλάρωσαν τον χούλιγκαν στο πι και φι και τον έστειλαν ήδη πίσω από τα σίδερα

Άλλο Κύπρος, άλλο… Αγγλία! – Μπαγλάρωσαν τον χούλιγκαν στο πι και φι και τον έστειλαν ήδη πίσω από τα σίδερα

Ποινή φυλάκισης 14 εβδομάδων και 10ετούς αποκλεισμού από τα γήπεδα επιβλήθηκε στον 27χρονο οπαδό της Μπέρμιγχαμ, Πολ Μίτσελ, ο οποίος την Κυριακή (10/3) εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε με μπουνιά τον αρχηγό της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις.

Η κατάσταση ξέφυγε στο ντέρμπι της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα, καθώς οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στο δέκατο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο τον 23χρονο αρχηγό των φιλοξενούμενων, Τζακ Γκρίλις.

Ο 27χρονος, Πολ Μίτσελ, συνελήφθη από τους σεκιούριτι, οδηγήθηκε αρχικά στις αστυνομικές κι έπειτα στις εισαγγελικές αρχές.

Μάλιστα, την Καθαρά Δευτέρα (11/3) – μία ημέρα δηλαδή μετά το συμβάν – ανακοινώθηκε και η ποινή που του επιβλήθηκε. Φυλάκιση διάρκειας 14 εβδομάδων (3,5 μηνών) και δεκαετής αποκλεισμός από τα γήπεδα.

Άλλωστε, η Μπέρμιγχαμ από την πρώτη στιγμή επέβαλε δια βίου απαγόρευση εισόδου του Μίτσελ στο γήπεδό της, «St. Andrew’s».

Αυτά αναφέρει λοιπόν σε σημερινό (11/03) του ρεπορτάζ το sport24.gr…

Σχόλιο ThemaSports:

Διαβάζοντας τέτοιες ειδήσεις, διαπιστώνεις και τη ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά στα… αντανακλαστικά της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης της Μεγάλης Βρετανίας σε σχέση με την Κύπρο, όπου ο χούλιγκαν συνελήφθη δευτερόλεπτα (!) μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να περιμένουν πλάνα από κάμερες ασφαλείας, στοιχεία από κάρτες φιλάθλου κλπ και πριν περάσουν 24 ώρες, το δικαστήριο του επέβαλε ήδη βαριά ποινή, ενώ αντέδρασε άμεσα και η ομάδα της Μπέρμιγχαμ, η οποία από την πρώτη στιγμή επέβαλε στον οπαδό της ομάδας, δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της, το «St. Andrew’s»!

Νομίζουμε πως οποιοδήποτε άλλο σχόλιο και προσπάθεια σύγκρισης περιττεύει! Εμείς εδώ στην Κύπρο, μπορεί να ζητούσαμε και συγνώμη από τον χούλιγκαν για την ταλαιπωρία, αν φυσικά είχε συλληφθεί… μετά από μέρες ή εβδομάδες.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top