ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό λάθος σε βενζινάδικο –Χρέωναν 1.304 το λίτρο αντί 1.214 – Αποζημιώνει η εταιρεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό λάθος σε βενζινάδικο –Χρέωναν 1.304 το λίτρο αντί 1.214 – Αποζημιώνει η εταιρεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα περιστατικό που εξόργισε αρκετούς πολίτες έφερε τη Δευτέρα (11/03) στο φως της δημοσιότητας ο γνωστός δικανικός αναλυτής ψηφιακής τεχνολογίας και πολιτευόμενος (βλ. υποψηφιότητα στις βουλευτικές του 2016 με τη Συμμαχία Πολιτών), Ντίνος Παστός.

Όπως απεκάλυψε μέσω φωτογραφιών σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, πρατήριο καυσίμων σε κεντρική λεωφόρο του Στροβόλου χρέωνε με αυξημένες τιμές. Οι φωτογραφίες από τις οποίες συνοδευόταν η ανάρτησή του, δεν άφηναν περιθώριο αμφισβήτησης, καθώς δείχνουν ότι ενώ η τιμή του λίτρου διατίθετο προς 1.214, τελικά χρεωνόταν με βάση και την ένδειξη του μηχανήματος της αντλίας έναντι 1.304 ευρώ.

Μετά από παραστάσεις του ιδίου και -πιο συγκεκριμένα- τηλεφωνήματα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών, ενημερώθηκε ότι όλοι οι πελάτες που υπερχρεώθηκαν θα αποζημιωθούν από την εταιρεία.

Όπως του αναφέρθηκε, οι πελάτες θα εντοπιστούν μέσω της κάμερας του πρατηρίου καυσίμων (αριθμοί εγγραφής) και σε συνεργασία με την Αστυνομία. Κατόπιν θα γίνουν διευθετήσεις για αποζημίωσή τους.

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτησή του η εταιρεία θα κάνει σχετική διερεύνηση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς το εν λόγω πρατήριο χρέωνε με αυξημένη τιμή.

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top