ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού – «Μέσα» ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού – «Μέσα» ο 29χρονος

29χρονος ο οποίος φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο την ζωή αστυνομικού, τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση. 

Γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3), λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο αποπειράται να διαρρήξει συγκεκριμένο υποστατικό στη Λάρνακα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στον πίσω χώρο στάθμευσης του εν λόγω υποστατικού, να προσπαθεί να διαφύγει έχοντας τα φώτα του σβηστά. Έγινε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει αλλά αυτός εγκατέλειψε τη σκηνή με μεγάλη ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικού.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, μετέβησαν στην οικία του όπου εντοπίστηκε και το όχημά του.

Ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σε εμφανή θέση στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, κόπτες σιδήρου και ζεύγος γαντιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τρίτη (12/3) το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top