ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ - 16 ΚΙΛΑ: Φοβάται για τη ζωή του ο 25χρονος –«Με έστειλαν άλλοι…»

ΛΑΡΝΑΚΑ - 16 ΚΙΛΑ: Φοβάται για τη ζωή του ο 25χρονος –«Με έστειλαν άλλοι…»

Παίρνει πάνω του όλο το βάρος για την υπόθεση εισαγωγής στην Κύπρο 16 κιλών κοκαΐνης…

Ο λόγος για τον 25χρονο που συνελήφθη την Τρίτη (12/03) από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, λίγο μετά που παρέλαβε στο χωριό Περβόλια της Λάρνακας δυο χαρτοκιβώτια που περιείχαν την προαναφερθείσα ποσότητα.

Ο 25χρονος, όπως ειπώθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στο πλαίσιο του αιτήματος για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης που εγκρίθηκε, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενεργούσε για λογαριασμό άλλων προσώπων έναντι αμοιβής. Αρνείται, ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του.

Ο ύποπτος είχε τηλεφωνήσει σε εταιρεία ταχυμεταφορών για να παραλάβει τα δυο χαρτοκιβώτια που περιείχαν τα ναρκωτικά και είχαν σταλεί από την Ολλανδία.

Συνεννοήθηκε με την εταιρεία να του παραδοθούν τα ναρκωτικά σε συγκεκριμένο σημείο στο χωριό Περβόλια της Λάρνακας. Όπερ και εγένετο. Ο 25χρονος υπέγραψε και το έντυπο παραλαβής με ψεύτικο όνομα.

Λίγο μετά έβαλε στο όχημα του τα χαρτοκιβώτια και όταν εμφανίστηκαν μέλη της ΥΚΑΝ -τα οποία ασφαλώς είχαν κάνει προηγουμένως διευθετήσεις για ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικων- προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με τον 25χρονο να συγκρούεται με δυο οχήματα ιδιωτικής χρήσης και ένα περιπολικό.

Τελικά ανεκόπη και συνελήφθη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top