ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

ΚΥΠΡΟΣ: 23χρονος απείλησε με μαχαίρι κοινοτάρχη – «Θα σε σκοτώσω»

Ο 23χρονος την Τετάρτη (14/3) προέταξε μαχαίρι σε δημόσιο χώρο εναντίον του κοινοτάρχη Κοιλανίου, της Επαρχίας Λεμεσού και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) ενώ ο 82χρονος κοινοτάρχης οδηγούσε το όχημά του στο χωρίο, όπου διαμένει, εξ αντιθέτου, κινείτο με το όχημά του και ο 23χρονος.

Λόγω στενότητας του δρόμου, ο 82χρονος σταμάτησε. Τότε ο 23χρονος ακινητοποίησε το όχημά του, κατέβηκε και άνοιξε την πόρτα του κοινοτάρχη προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον του και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

Ο κοινοτάρχης Κοιλανίου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο με το όχημά του και προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης με το οποίο συνελήφθη γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (14/3) και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών.

Μ. Παναγιώτου

*φώτο αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top