ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… «πόρτες που έφαγε» ο Χάρης Μαυρίας πριν την Ομόνοια – Από τα 30 χιλιάρικα, στην Εθνική Ελλάδας!

Οι… «πόρτες που έφαγε» ο Χάρης Μαυρίας πριν την Ομόνοια – Από τα 30 χιλιάρικα, στην Εθνική Ελλάδας!

Το SDNA γράφει για τις σουπερλιγκάτες… πόρτες που έφαγε ο Χάρης Μαυρίας, την μνημονιακή πρόταση για τον επαναπατρισμό και την επιστροφή – έπειτα από 4,5 χρόνια – στη «γαλανόλευκη»

Η 14η Μαρτίου 2019 αποτελεί μια ημέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη του Χάρη Μαυρία.

Ο 25χρονος μέσος έπειτα από 4,5 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην Εθνική ομάδα για τα δύο παιχνίδια της «γαλανόλευκης» κόντρα σε Λιχτενστάιν και Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Παρεμπιπτόντως, η τελευταία συμμετοχή του με την Εθνική Ανδρών καταγράφηκε στις 18 Νοεμβρίου 2014 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία και ενώ είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις συμμετοχές.

Κι εδώ που τα λέμε, ελάχιστοι περίμεναν πως ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να ανοίξει ξανά την πόρτα της Εθνικής ομάδας, έπειτα από την μεταγραφή του στην Ομόνοια τον περασμένο Γενάρη κι έχοντας νωρίτερα ένα εξάμηνο πέρασμα από την Χιμπέρνιαν στην Σκωτία.

Ο Μαυρίας μετράει 10 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας και μάλιστα αναδείχτηκε MVP για τον μήνα Φεβρουάριο κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των φίλων της Ομόνοιας.

Προσωπική επιλογή του τεχνικού του «τριφυλλοφόρων», Γιάννη Αναστασίου, αγωνίζεται κυρίως στην θέση του δεξιού μπακ, χωρίς ασφαλώς να ξεχνάει και την παλιά του…τέχνη (δεξί εξτρέμ).

Έπειτα από την αποχώρησή του από την Κροατία και το τέλος της συνεργασίας του με την Ριέκα το καλοκαίρι του 2018, ψάχτηκε και χτύπησε πολλές σουπερλιγκάτες πόρτες (Ατρόμητος, Άρης, Αστέρας Τρίπολης) για τον επαναπατρισμό του χωρίς όμως να του ανοίξει καμία εξ αυτών.

Η καλύτερη πρόταση που έφτασε στα χέρια του προερχόταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 30.000 ευρώ (!) συν κάποια μπόνους για την επίτευξη διάφορων στόχων.

Κι όλα αυτά, για έναν ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι του 2013 πουλήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό στην Σάντερλαντ και εκτός από την θητεία του στην αγγλική ομάδα, φόρεσε επίσης τις φανέλες των Φορτούνα Ντίσελντορφ, Καρλσρούη, Ριέκα και Χιμπέρνιαν.

Από την στιγμή που ο Μαυρίας διαπίστωσε πως δεν περνάει η… μπογιά του στην Ελλάδα, έστριψε εκ νέου τις κεραίες του προς το εξωτερικό και βρήκε ένα εξάμηνο συμβόλαιο στην Χιμπέρνιαν.

Με την σκωτσέζικη ομάδα έγραψε μόλις 6 συμμετοχές στο κοντέρ και τον Γενάρη του 2019 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Επιλογή που αποδείχτηκε «λίρα – εκατό» αν κρίνουμε από την επανεκκίνηση της καριέρας του και την φρεσκότατη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top