ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωινή επίσκεψη και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ από Μπεν Σιμόν και Μιχάλη Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωινή επίσκεψη και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ από Μπεν Σιμόν και Μιχάλη Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγες ώρες πριν την κλήση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τους αγώνες με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν και ο team manager της Εθνικής μας Μιχάλης Κωνσταντίνου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό, μαζί με τους μαθητές του αθλητικού τμήματος του Grammar School στη Λευκωσία.

Οι κύριοι Σιμόν και Κωνσταντίνου ήταν προσκεκλημένοι του Grammar School και μίλησαν στους μαθητές, παρακολούθησαν την πρωινή προπόνηση και τους προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας με το Σαν Μαρίνο και το Βέλγιο την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα δεν πετυχαίνει πάντα ο πιο ταλαντούχος αλλά αυτός που το θέλει περισσότερο από τους άλλους και αυτός που δουλεύει σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις. Μην φοβάστε να κάνετε όνειρα, μην σταματάτε μπροστά στα εμπόδια που συναντάται. Να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους μαθητές ο κ. Σιμόν.

Πηγή: ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top