ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέψεις… ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ από Δημοσθένους – Τι είπε για την επίμαχη δήλωση Ταπόκο

Σκέψεις… ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ από Δημοσθένους – Τι είπε για την επίμαχη δήλωση Ταπόκο

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη «μάχη» της ανόδου στην Α΄ κατηγορία, αλλά και στην… επίμαχη δήλωση Ταπόκο, ενώ άφησε να νοηθεί ότι κάνει σοβαρές σκέψεις αποχώρησης του από την Προεδρία!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ:

«Αποδείχθηκε ότι και η Β΄ Κατηγορία είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ήμασταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο, όμως τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, αφού βρισκόμαστε στην 3η θέση».

Για το σκηνικό έντασης που υπήρξε χθες, ενόψει του αγώνα Αναγέννηση-Ολυμπιακός:

«Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Η κάθε ομάδα βλέπει την πλευρά της. Αν η Αναγέννηση κάνει το παιχνίδι της τίμια, τότε μπράβο της. Κι εμείς όταν παίξαμε μαζί τους είχαμε την ίδια αντιμετώπιση».

Για το αν υπάρχει παρασκήνιο και αν κρίνεται η μάχη της ανόδου από αυτό:

«Δυστυχώς με αυτά που ακούμε, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε. Αν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο, τότε καλύτερα να κάτσει σπίτι του.

Το παρασκήνιο πρέπει να αποκαλυφθεί, για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχει παρασκήνιο, αυτό είναι δεδομένο και πρέπει να κερδίσεις και το παρασκήνιο.

Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζουν όλα αυτά. Νομίζω ότι είναι κουραστικό για εμένα και ίσως αυτά που έρχονται, να είναι τα τελευταία μου παιχνίδια».

Για τον Ταπόκο και τις δηλώσεις που έκανε:

«Υπολόγισε ότι πήρε 20.000-25.000 ευρώ. Υπολόγισε ότι ήρθαν λεφτά από τη Λευκωσία, γιατί είπε ότι δεν είχα εγώ. Ευτυχώς που έφυγε γρήγορα, γιατί θα έπρεπε να ζητήσω και δανεικά. Οι ποδοσφαιριστές πήραν πριμ και στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ κανείς από αυτή την… «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» εκεί στην ΚΟΠ ή από τα αρμόδια σώματα της Κύπρου;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top