ΚΟΣΜΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει πως κλήθηκαν να μεταβούν σε πάρκο κοντά στην «Latymer Way» στις 09:28 το πρωί του Σαββάτου 16/03 καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως ένας άνδρας βρισκόταν εκεί νεκρός.

Μέλη της Δύναμης, όπως και ασθενοφόρο μετέβησαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν νεκρό ένα άνδρα γύρω στα 20.

«Στο παρών στάδιο ο θάνατος του δεν φέρεται να ήταν ‘ύποπτος’»,αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μιχάλη Θαλασσίτη, δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση με την Αστυνομία να αναφέρει πως βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία ενημέρωσης των οικείων του.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μιχάλης, εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στο Έσσεξ, της ανατολικής Αγγλίας, την Παρασκευή 15/03, με την τραγική είδηση, να επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του το πρωί του Σαββάτου 16/03.

Ο κυπριακής καταγωγής νέος, διέπρεπε στο ποδόσφαιρο, ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές Κύπρου (Ελπίδων και Νέων) με τον νεαρό, να αναφέρει σε συνέντευξή του πως κάποτε είχε γίνει και πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του νησιού μας μετά από ένα καθοριστικό γκολ που σημείωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top