LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης: Πρόταση για δημοτικές εκλογές – Ζητά τη γνώμη του κοινού με όρους

Γιώργος Μαυρίδης: Πρόταση για δημοτικές εκλογές – Ζητά τη γνώμη του κοινού με όρους

Χωρίς να απαντήσει και επίσημα ο Γιώργος Μαυρίδης ζητάει την γνώμη του κοινού για την τελική απόφαση που θα πάρει.

Ο λόγος για την πολιτική σκηνή της Ελλάδας στην οποία τον τελευταίο καιρό είδαμε αρκετούς Έλληνες celebrities να παίρνουν την απόφαση να κατέβουν στον πολιτικό στίβο, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει και ο Γιώργος Μαυρίδης. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πριν λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου για να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά, αλλά χωρίς ακόμη να πει το τελικό «ναι». Αυτός είναι λόγος που, το βράδυ της Πέμπτης (21/03), με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ζήτησε τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων για το τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνει.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα. Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη. Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!  Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία, ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί; Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top