LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (28/03)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (28/03)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα τονίσει οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχει έντονη κινητικότητα εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος ή να λείψει κάποιος συνάδελφός σου και να χρειαστεί να αναλάβεις τα καθήκοντά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα γεγονότα δεν θα σε αφήσουν να στρέψεις την προσοχή σου κάπου αλλού πέρα από τη δουλειά. Αυτό μπορεί να φέρει παράπονα από τους ανθρώπους της οικογένειάς σου οι οποίοι θέλουν να σε δουν. Δώσε τους την υπόσχεση πως με την πρώτη ευκαιρία θα φροντίσεις να αναπληρώσεις την απουσία σου ώστε να αποφύγεις τα παράπονα!

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου καθώς θα είσαι προσηλωμένος/η στη δουλειά σου αυτό όμως μπορεί να κοστίσει στην προσωπική σου ζωή, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πολλές ώρες που θα περάσεις στη δουλειά είναι πιθανό να σε κάνουν να δεις αλλιώς κάποιο πρόσωπο με τον οποίο συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις από όλα όσα σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα και για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως μία βόλτα στη φύση, μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό ή ακόμα και μία επίσκεψη σε ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή σου. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο νέο η μία πρόταση για ταξίδι από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό, για αυτό είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να την περάσετε εκτός σπιτιού και να κάνετε κάτι το οποίο έχετε να κάνετε καιρό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σε μία κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα είσαι καλεσμένος/η.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου στα συναισθήματά σου, στη σκέψη σου αλλά και στις ανησυχίες σου. Σήμερα θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση να λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα, ακόμα και σε καταστάσεις που πρέπει να επικρατήσει η απόλυτη λογική. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα ή εάν η δουλειά σου σχετίζεται με επιχειρήσεις. Καλό θα ήταν να δες μερικά πράγματα όσο πιο αντικειμενικά και ψυχρά γίνεται προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Σήμερα η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και μπορεί να σε φέρει κοντά με το/η σύντροφό σου όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δώσει και αφορμές για εντάσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να περάσεις στιγμές πάθους με κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου στη γνώμη των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να διστάσεις να κάνεις κάτι που θέλεις στη σκέψη πως μπορεί να δυσαρεστήσεις το/η σύντροφό σου, ένα στενό συνεργάτη ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι καθώς είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις τις οποίες δεν θα έπαιρνες αν αποφάσιζες εξολοκλήρου μόνος/η σου.

Σήμερα η εν-συναίσθηση σου θα είναι ανεπτυγμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τα θέλω, τις ανάγκες και ενδεχομένως τα παράπονα που έχει ο/η σύντροφός σου από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να κατονομάσεις μία νέα γνωριμία ως την επομένη σου σχέση.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες έκτακτες δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει για αυτό προσπάθησε να μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου με όλες τις δουλειές της εβδομάδας! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας από δουλειές ρουτίνας μέχρι και εργασιακές υποχρεώσεις καθώς θα είσαι ιδιαίτερα οργανωτικός/η και συγκεντρωμένος/η προς αυτές. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος προτίμησε να τον διαθέσεις για να ξεκουραστείς και άφησε ακόμα και μία βόλτα για μία άλλη ημέρα, καθώς τα αποθέματα ενέργειας θα σου κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να δεις το/η σύντροφό σου λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας όμως προτίμησε να είσαι ειλικρινής μαζί του/ης και να μη βρεις κάποια δικαιολογία η οποία θα πέσει στην αντίληψή του/ης πως είναι απλά δικαιολογία. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που θα συναντήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον θα κάνει ευχάριστη την ημέρα σου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φροντίσει να σε αναζωογονήσει ψυχή και σώμα! Άδραξε την ευκαιρία λόγω της καλής σου διάθεσης και κάνε μία βόλτα στο γυμναστήριο ή ασχολήσου με μία αθλητική δραστηριότητα η οποία θα σε γεμίσει με χαρά. Σήμερα επίσης είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, για αυτό επίλεξε να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Οι πιθανότητες λένε πως θα μπορέσεις να περάσεις μία χαρούμενη ημέρα για αυτό επίλεξε με προσοχή τις δραστηριότητές σου!

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προσεγγίσεις το/η σύντροφό σου ουσιαστικά και να του/ης χαρίσεις μία βραδιά που θα του/ης μείνει αξέχαστη. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση που θα έχεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πόσα κοινά έχετε και από εκεί θα ξεκινήσουν όλα!

Ζυγός

Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις το μυαλό σου θα ανυπομονεί για τη στιγμή που θα γυρίσεις σπίτι σου, θα κάτσεις στον καναπέ, θα διαβάσεις ένα βιβλίο και θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς σε οτιδήποτε περικλείει το σπίτι σου είτε με την κυριολεκτική είτε με τη μεταφορική έννοια. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία με τη σειρά της θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Προτίμησε να επικεντρωθείς στο παρόν καθώς θα περάσεις καλύτερα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να δημιουργήσουν παράπονα, καθώς θα καταλήξετε να διαπραγματεύεστε για το αν και πόσο σε νοιάζεται. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να δώσεις το πράσινο φως για να μπορέσει να σε προσεγγίσει κάποιος/α που ενδιαφέρεται.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό δείχνει πως όσες δουλειές και αν έχεις οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα είναι εκείνοι που θα δώσουν χρώμα στην ημέρα σου. Τα τηλέφωνα είναι πιθανόν να μη σταματήσουν να χτυπούν και η τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα σε παρασύρει σε τουλάχιστον μία έξοδο! Πριν ενδώσεις σε αυτή προσπάθησε να έχεις τελειώσει με όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς είναι πολύ πιθανό να τις αφήσεις για αύριο και να διπλασιαστούν!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αν νιώσεις πως υπάρχει οτιδήποτε το οποίο τη χαλάει μη διστάσεις να το συζητήσεις μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η προσέγγισε αυτόν/ην που θέλεις καθώς σήμερα σίγουρα μπορείς.

Τοξότης

Οι οικονομικές υποχρεώσεις, η διευθέτηση των λογαριασμών σου αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο που ενδεχομένως να είναι μείον θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά. Όσο περισσότερα καταφέρεις να συγκεντρώσεις τόσο λιγότερη ανασφάλεια θα νιώθεις. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς η προσήλωσή σου σε αυτά είναι πιθανόν να σε απομακρύνει από αγαπημένους σου ανθρώπους και να διαταράξει τις ισορροπίες.

Σήμερα μπορεί να σκέφτεσαι πως ο/η σύντροφός σου δεν είναι υποστηρικτικός/η απέναντί σου, όμως η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση να τον/ην κρίνεις υπερβολικά προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις τα παράπονά σου με την ησυχία σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αν δεν σου δώσει το έναυσμα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυτό δείχνει πως θα είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με τους άλλους αν πρώτα δεν ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις εγωκεντρική συμπεριφορά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν χάσεις το μέτρο, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η. Μία συζήτηση με ένα στενό συνεργάτη ή με το/η σύντροφό σου μπορεί να φέρει στο τραπέζι μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Προσπάθησε να την ακούσεις και να μη διαφωνήσεις κατευθείαν με οτιδήποτε δεν είναι αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να απαιτήσεις οτιδήποτε, ακόμα και αν κατά βάθος μέσα σου ξέρεις πως έχεις δίκιο που το απαιτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν χρειάζεται κόπο αλλά τον κατάλληλο τρόπο για να την προσεγγίσεις, και αυτός είναι ο διακριτικός τρόπος.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανησυχίες οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν μία έντονη διάθεση καχυποψίας για οτιδήποτε. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτή η συμπεριφορά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, που θα αρχίσουν να αναρωτιούνται τι σου συμβαίνει. Προτίμησε να επικεντρωθείς ακόμα και σε ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς η εργασιοθεραπεία θα είναι πολύ βοηθητική προκειμένου να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει ανεξέλεγκτες σκέψεις!

Σήμερα θα χρειαστεί να αποφύγεις τις πολλές ερωτήσεις προς το/η σύντροφό σου καθώς το ανακριτικό σου ύφος θα του/ης δημιουργήσει πολλές σκέψεις! Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις να του/ης προσάψεις οτιδήποτε, αν δεν έχεις επιχειρήματα για αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις από κάποιον/α που θέλει να κρατήσει κρυφό το ειδύλλιο που ξεκινά.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα έχει ευκαιρίες για συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους σου φίλους. Σήμερα θα είσαι τόσο επικοινωνιακός/η που ακόμα και αν δεν προλάβεις να δεις την παρέα σου λόγω φόρτου εργασίας, θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με κάποιους συναδέλφους σου αν τους προτείνεις να πάτε για ένα ποτό ή για ένα φαγητό μετά τη δουλειά. Οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες θα είναι μεγάλες σήμερα και θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και να βρεθείς στο επίκεντρο των συζητήσεων!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να βγείτε να διασκεδάσετε είτε μόνοι σας είτε με τους αγαπημένους σας φίλους, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να εξιλεωθείς για τις προηγούμενες ημέρες που τον/ην είχες παραμελήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα εξελιχθεί, καθώς θα βάλει το χέρι του ένας φίλος σου σε αυτή.

Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνα επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top