ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΑΚΕΛ σε ΕΛΑΜ: «Συνελήφθη στέλεχος τους στην Λάρνακα – Σχέσεις με τον υπόκοσμο»

Επίθεση ΑΚΕΛ σε ΕΛΑΜ: «Συνελήφθη στέλεχος τους στην Λάρνακα – Σχέσεις με τον υπόκοσμο»

Το ΑΚΕΛ επιτίθεται μέσω ανακοίνωσής του στο ΕΛΑΜ, όπου αναφέρει ότι στέλεχος του, έχει συλληφθεί στην Λάρνακα για πολύ σοβαρά αδικήματα, μεταξύ αυτών και παροχή προστασίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Αριστεράς το Σάββατο (30/3) αναφέρεται: «Η σιγή ιχθύος που τηρεί το ΕΛΑΜ για το στέλεχος του στην Λάρνακα, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για πολύ σοβαρά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και παροχή προστασίας αποτελεί μέγιστη πρόκληση του λαού, καθώς και προσβολή στα δημοκρατικά του αισθήματα».

Επίσης, το ΑΚΕΛ ισχυρίζεται ότι: «Το ΕΛΑΜ ως παράρτημα του αδελφού Κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα εισάγει επικίνδυνα φαινόμενα τρομοκρατίας και υπόκοσμου και απειλεί την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας στο τόπο μας».

«Καλούμε επιτέλους το ΕΛΑΜ να αναλάβει τις ευθύνες του, να αποδείξει ότι διαθέτει στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και να απαντήσει με ειλικρίνεια για τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο και το συγκεκριμένο στέλεχος» συμπληρώνει.

Ταυτόχρονα, το ΑΚΕΛ καλεί τις διωκτικές Αρχές να προχωρήσουν άμεσα στην δίωξη και στην παραδειγματική τιμωρία όλων όσων απειλούν την Δημοκρατία στο τόπο μας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top