ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κυρίαρχος ΑΠΟΕΛ με Καρλάο – Μοναδική απειλή με Ραμίρες η Ομόνοια

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κυρίαρχος ΑΠΟΕΛ με Καρλάο – Μοναδική απειλή με Ραμίρες η Ομόνοια

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Με το γκολ του Καρλάο στο 8ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ προηγείται της Ομόνοιας με 1-0. Μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους στο 40′ με Ραμίρες!

Πολύ καλύτερα μπήκε ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο που πίεσε και έκλεισε σε αρκετές φάσεις την Ομόνοια στα καρέ της. Μάλιστα μόλις στο 8ο λεπτό οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν με κεφαλιά-ψαράκι του Καρλάο μέσα από την μικρή περιοχή.

Η Ομόνοια απείλησε για πρώτη φορά με ένα πλασέ του Μαυρία στο 14′ που έφυγε λίγο έξω όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε αρκετά με την Ομόνοια να μην μπορεί να αντιδράσει. Όλα αυτά μέχρι το 39′ όταν πρώτα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε με το δυνατό σουτ του Σόουζα από το ύψος της περιοχής να περνάει μόλις έξω ενώ ένα λεπτό μετά η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ραμίρες να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Ρομό να αποκρούει το πλασέ σωτήρια.

Στο 44ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ απείλησε και πάλι με το σουτ του Μπέζιακ από το ύψος της περιοχής να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μεχίας και τις δύο ομάδες στη συνέχεια να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top