ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σχηματίζεται η τετράδα του Final Four – Ματσάρα στο «Νεάπολη-Επιστροφή»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σχηματίζεται η τετράδα του Final Four – Ματσάρα στο «Νεάπολη-Επιστροφή»

Η τετράδα που θα σχηματίσει το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α΄ Κατηγορίας, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 02 Απριλίου 2019, με δύο επαναληπτικούς προημιτελικούς στις 20:00.

Όλα τα «φώτα» στρέφονται στη «ματσάρα» που αναμένεται στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και στο δεύτερο προημιτελικό Ολυμπιάδα Ν. – Korantina Homes Παφιακός.

Oι Παφίτισσες κέρδισαν την προηγούμενη Τρίτη στην έδρα τους με 3-1 και θέλουν διακαώς να βρεθούν στο φάϊναλ – φορ.

Οι «μπλε» προκρίνονται εάν εξασφαλίσουν δυο σετ. Η Ολυμπιάδα που θέλει πολύ την πρόκριση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 ώστε να διεκδικήσει την τετράδα στο «χρυσό» σετ.

Το ντέρμπι θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Μ. Γρηγορίου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παντελής Τοφή και παρατηρητής αγώνα ο Γιαννάκης Χριστοφόρου.

Υπάρχει φαβορί

Στη Λεμεσό, στον αγώνα Απόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ στην «Απόλλων Αρένα» υπάρχει φαβορί και αυτή είναι η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» είναι πιο έμπειρες και έχουν στο «χέρι» το 3-0 του πρώτου προημιτελικού.

Οι μικρές κατά βάση του Απόλλωνα θα προσπαθήσουν σε άλλο ένα ματς να δείξουν το ταλέντο τους.

Ο προημιτελικός όμως θα αποκτήσει άλλη διάσταση εάν οι Λεμεσιανές πάρουν σετ. Οι «γαλάζιες» για να προκριθούν θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να τα παίξουν όλα για όλα στο «χρυσό» σετ.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Κ. Κογιώνης, Ν. Αντωνίου.

Ήδη στο φάϊναλ – φορ προκρίθηκε η Robo Markets ΑΕΛ χωρίς αγώνες (σ.σ. αποσύρθηκε η Αναγέννηση Δερ.) και η πρωταθλήτρια Ανόρθωση με δυο νίκες επί του ΘΟΙ Αυγόρου (3-0 και 3-1).

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top