ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Είχε πέραν των 300 γρ λευκής ουσίας και 117.000 ο 43χρονος - ‘Δεν είναι δικό μου’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Είχε πέραν των 300 γρ λευκής ουσίας και 117.000 ο 43χρονος - ‘Δεν είναι δικό μου’

Της Γεωργίας Παππούτα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος αρνήθηκε να απαντήσει στα μέλη της ΥΚΑΝ για τον τόπο διαμονής του, ενώ όταν συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο ίδιος ανάφερε: “Δεν έχω να πώ κάτι” 

Υπενθυμίζουμε ότι ο 43χρονος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση τη Δευτέρα (1/4)μετά από πληροφορία στην ΥΚΑΝ, ότι ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών. Στο όχημα με το οποίοι κινείτο εντοπίστηκαν κοκαΐνη βάρους 100γρ, ένα χειροποίητο τσιγάρο μήκους 13 εκατοστών το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με ξηρή φυτική κάνναβη και ο 43χρονος ανάφερε ότι δεν είναι δικό του. Από το όχημα παραλήφθηκαν και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.  

Το βράδυ της ίδιας μέρας έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα του 43χρονου στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκε κοκαΐνη βάρους 214γρ, μετρητά των 117,000 ευρώ, ένα tablet και δύο κινητά τηλέφωνα. Στα ανευρεθέντα βρέθηκαν και αποδείξεις στοιχημάτων ποδοσφαιρικών αγώνων για τις οποίες γίνονται εξετάσεις. 

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη (2/4), όπου εγκρίθηκε το αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης του, με σκοπό να συνεχίσουν οι έρευνες, έτσι ώστε να εντοπιστούν πιθανοί συνεργάτες ή προμηθευτές.  

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top