ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη Κύπριος επιχειρηματίας για υπόθεση 30 εκ. ευρώ –5 χρόνια σε Κορυδαλλό και Λάρισα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη Κύπριος επιχειρηματίας για υπόθεση 30 εκ. ευρώ –5 χρόνια σε Κορυδαλλό και Λάρισα

Θέμα έκδοσης Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Ελλάδα για υπόθεση 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως πληροφορούμαστε, ο εν λόγω επιχειρηματίας συνελήφθη την Τρίτη (02/04) στη Λευκωσία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν δυο διεθνή εντάλματα σύλληψης για υπόθεση που αφορά συνολικά το ποσό των 30 εκ. ευρώ.

Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται σύμφωνα με τις Ελλαδικές αρχές να καταζητείται για υπόθεση σχετικά με εταιρεία που ασχολείτο με εισαγωγή καυσίμων στην Ελλάδα από άλλη Βαλκανική χώρα. Ο 50χρονος επιχειρηματίας εμφανιζόταν ως διευθυντής της εν λόγω Ελλαδικής εταιρείας και φέρεται να είναι υπόλογος για (1) φοροδιαφυγή και (2) ακάλυπτες επιταγές.

Η υπόθεση δεν φαντάζει τόσο απλή, καθώς όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, το εν λόγω πρόσωπο λόγω της εμπλοκής του στην εν λόγω εταιρεία έχει ήδη εκτίσει 5ετή ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις φυλακές Κορυδαλλού και Λαρίσης, μεταξύ των ετών 2013 και 2018.

Με απλά λόγια, φέρεται να θεωρεί ότι δεν είναι υπόλογος έναντι των Ελλαδικών Αρχών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τετάρτη (03/04) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με τον δικηγόρο του να ζητά χρόνο προκειμένου να μελετήσει την υπόθεση ώστε να μπορέσει να θέσει γραμμή υπεράσπισης.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το εν λόγω αίτημα και όρισε την επόμενη εμφάνιση για τις 5 Απριλίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top