ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκυρίακο – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκυρίακο – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 04/04 θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 05/04 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές νοτίως του Τροόδους και ανατολικά.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 05/04 ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος με ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο 06/04 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, ενώ από αργά το απόγευμα στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή 07/04 τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Δευτέρα 08/04 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη 04/04 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top