LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή (05/04)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή (05/04)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ

Δώσε προσοχή στους στόχους σου, οραματισου τι θέλεις για το μέλλον σου και άρχισε να υλοποιεις τα όνειρα σου. Η σημερινή μέρα πρόκειται να φέρει λίγη ένταση και μικροπαρεξηγησεις. Διάφορες μικρές αποφάσεις που θα θελες να πραγματοποιήσεις θα σου προκαλέσουν φόβους και ανασφάλειες.

Τυχεροί αριθμοι:7,13,22,31,34

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσέξτε πολύ τα ερωτικα σας αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις με τους συντρόφους σας. Αν χωρισεται σήμερα, υπάρχει περίπτωση να μην τα ξαναβρείτε ποτέ. Μία βόλτα στο βουνό με τους συντρόφους σας θα είναι το καλύτερο. Σήμερα θα είναι μια μέρα η οποία θα δώσετε τέλος σε καταπιεστικές καταστάσεις.

Τυχερά νούμερα 3,12,17,23,26,30

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα σας προκαλέσει αρκετές εντάσεις στις εργασίες σας, οικογένειες σας και το ταίρι σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε τις καταστάσεις αυτές. Κατά τις απογεύματινες ώρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αφού ανά άτομο του παρελθόντος σας θα σας αλλάξει την διάθεση σας.

Τυχεροί αριθμοι :1,5,9,15,22

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετό πείσμα θα διακρίνεται από την δική σας πλευρά. Πολύ καλό θα ήταν να μην είστε απόλυτοι και κάθετοι με ταίρι σας και την οικογένειά σας. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας πρόκειται να έχουν καλές εξελίξεις προσοχή στις σπατάλες.

Τυχεροί αριθμοι 10,18,24,25,33

ΛΕΩΝ

Μην λαβεται υπόψη σήμερα, τα λόγια τρίτων ατόμων, που θα σας φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Μην ξεφύγεται να πείτε λόγια τα οποία δεν εννοείται. Κάποιοι σήμερα θα προσπαθήσουν να σας βάλουν λόγια με τα ερωτικά σας. Πρόκειται να σας φέρει λεφτά η σημερινή μέρα, τα οποία πρέπει να προσέξετε για το Σαββατοκύριακο. Προσοχή από αλλεργικές ασθένειες.

Τυχεροί αριθμοί 1,9,11,13,18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σκαπανεβάσματα θα επικρατούν στην διάθεση σας. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από προσωπα τα οποία σας προκαλούσαν τόσο καιρό. Ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, που αν του δώσετε την ευκαιρία, οι επαφές σας θα εξελιχθούν σε ένα καινούριο ερωτικό άνοιγμα. Προσοχή από μικροατυχήματα.

Τυχεροί αριθμοί 4,6,19,21,23.

ΖΥΓΟΣ

Μία ωραία ερωτική συνάντηση η οποία θα έχετε, θα σας φτιάξει την μέρα. Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, να κάνετε συμφωνίες για αγορές, και υπογραφές συμβολεων. Αρκετά θετική μέρα για τα οικονομικά σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την σωστά.

Τυχερά νούμερα 24,30,31,32,36.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευχάριστη πρόταση στα επαγγελματικά σας, πρόκειται να σας αλλάξει την διάθεση. Σήμερα είναι η ιδανικότερη μέρα για να ερωτευτείτε και να κάνετε σταθερούς δεσμούς. Πρόκειται να προγραμματίσετε μακρινά ταξίδια.

Τυχεροι αριθμοι 8,12,24,42,55.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλες συγκρούσεις με το ταίρι σας, σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Ορισμένοι από εσάς, θα έρθετε σε ακραίες καταστάσεις. Αν χωρίσετε, θα επανασυνδεθείται την ερχόμενη Κυριακή, που τα πράγματα θα είναι πιο καλά για τα αισθήματικα σας. Αρκετές συμφωνίες που φέρνουν λεφτά πρόκειται να πάρουν αναβολή. Την Δευτέρα και την Τρίτη θα είναι μια πολύ καλή μέρα για να πραγματοποιήσετε, όλες τις εκκρεμότητες, που πήραν αναβολή στην σημερινή μέρα.

Τυχεροι αριθμόι 17,19,45,46,50.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, που βρισκόταν στο ερωτικό σας κομμάτι θα σας ζητήσει να ανανεώσεται τη σχέση σας. Η μέρα αυτή κρύβει παγίδες, στη διαχείρηση λεφτών. Αναβάλεται τυχών αγορές, τις οποίες έχετε προγραμματίσει σήμερα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Τυχεροί αριθμοί :20,25,47,48,56.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη εσωτερική αναστάτωση, με αποτέλεσμα ημικρανίες, ζαλάδες, και αναγούλες στο στομάχι. Σήμερα φροντίστε να είσαστε ψύχραιμοι. Τις απογευματινές ώρες, ένα φιλικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να παίξει με την υπομονή σας. Μην τον λάβεται υπόψη. Απομόνωστε σήμερα τις εξωτερικές εξοδους, και ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποχρεώσεις στο σπίτι σας. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε, με πρόσωπα της οικογένειας.

Τυχεροι αριθμοι :14,29,36,45,47

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις, σήμερα πρόκειται να σας καταπλακώσουν. Όλοι θα θέλουν κάτι από εσάς. Ακόμη και οι φίλοι σας. Προσπαθείστε να προσφέρεται βοήθεια σε όλους. Θα εκτημιθεί η προσπάθεια σας. Πολλά οικονομικά κέρδη, θα φέρει για εσάς η επόμενη εβδομάδα. Μην ταλεπωρείτε άδικα το σώμα σας, γυμναστείτε όσο μπορείτε. Το σώμα σας χρειάζεται ξεκούραση.

Τυχεροι αριθμόι 21,34,36,45,48.

Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνο επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top