ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προβληματίζουν τα όσα εντόπισαν μαθητές Γυμνασίου μαζεύοντας σκουπίδια –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προβληματίζουν τα όσα εντόπισαν μαθητές Γυμνασίου μαζεύοντας σκουπίδια –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ευρήματα μαθητών Γυμνασίου, αποτελούν ακόμη ένα σημάδι για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με την μάστιγα των ναρκωτικών…

Την Πέμπτη (04/04) μαθητές του εν λόγω σχολείου, μάζευαν σκουπίδια από χωράφι που βρίσκεται κοντά στο σχολείο τους, στο πλαίσιο προγράμματος με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Σε κάποια στιγμή ένα παιδί εντόπισε κάτι που του φάνηκε παράξενο και ειδοποίησε εκπαιδευτικό που βρισκόταν στο σημείο.

Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα ξηρή φυτική ύλη, που ήταν χωρισμένη σε σακουλάκια. Τα ανευρεθέντα συνοδεύονταν και από ζυγαριά ακριβείας.

Εν συνεχεία, οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία για τα περαιτέρω…

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει την έκταση που έχει πάρει το φαινόμενο στο νησί μας. Την τελευταία περίοδο, μάλιστα, είχαμε συλλήψεις ανήλικων, για τους οποίους υπήρχαν υποψίες ότι προμήθευαν με ναρκωτικά μαθητές.

Ας μην εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες, λοιπόν. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, κάποτε τα ναρκωτικά ήταν «πρόβλημα του γείτονα». Πλέον η μάστιγα έχει διαβεί το κατώφλι μας, έχει μπει στα σχολεία μας...

Το θετικό είναι ότι η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο καθώς την τελευταία περίοδο έχουν δεσμευτεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Πιο κάτω παραθέτουμε φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε και τις δημοσιεύουμε για προβληματισμό (με την ανάλογη επεξεργασία, βέβαια):

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top