LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο (06/04)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο (06/04)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ
Με ένταση και θυμούς ξεκινά το Σαββατοκύριακο για τα Κρυαράκια μας, όμως και πολύ μεγάλες τάσεις στο να πας μακρινές βόλτες με φίλους στο βουνό για καθαρό αέρα. Αυτό θα σε χαλαρώσει πολύ. Κράτα τους τόνους χαμηλά ,και όλα θα πάνε καλά. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τις βραδινές ώρες θα κάνει την εμφάνισή της.
ΤΑΥΡΟΣ
Ένα τέλειο Σαββατοκύριακο με μπόλικο κέφι για διασκέδαση και μια ωραία γνωριμία θα σας καλύψει ευχάριστα τις απογευματινές σας ώρες. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος θα περάσεις ωραίες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια πράγματα πολύ απόρρητα, εντελώς δικά σας, θα βγουν στην επιφάνεια από άτομα που εμπιστευθήκατε στο παρελθόν και θα σας χαλάσουν τη μέρα σας. Μην απογοητευτείτε επειδή η Κυριακή θα είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα αφιερώσετε το Σαββατοκύριακο σας για να βάλετε μια τάξη σε ολα. Η Κυριακή όμως θα είναι μια πολύ θετική μέρα για να ασχοληθήτε με το πρόσωπο που αγαπάτε και να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μην σπαταλάτε αυτές τις μέρες τα χρήματα σας.
ΛΕΩΝ
Επαγγελματικές υποχρεώσεις ,θα κάνουν την εμφάνιση τους, πράγμα το οποίο θα συνδυάσετε με πολύ καλή παρέα στο σπίτι σας. Ένα πρόσωπο ,τις απογευματινές ωρες ,θα κάνει την εμφάνισή του όπου θα σας φτιάξει ακόμα καλύτερα τη διάθεση σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πεσμένη ψυχολογία που θα έχεις τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ,τις απογευματινές ώρες τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πολύ θετικά ,αφού το ταίρι σας, θα φροντίσει για αυτό με μια μεγάλη έκπληξη. Άσε τη μέρα να περάσει χαλαρά μαζί με το άτομο που αγαπάς και η Κυριακή θα είναι μια ακόμη πιο καλή μέρα για εσάς ,όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με δικά σας αγαπημένα πρόσωπα ,όπου θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα καλύτερα. Πολλές γνωριμίες θα φέρει η Κυριακή ,με ανθρώπους κύρους ,όπου θα σας βοηθήσουν ,σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τις τελευταίες μέρες.
ΖΥΓΟΣ
Κάποια οικονομικά θέματα θα σας εκνευρίσουν σήμερα, όμως για εσάς καλύτερα τα πράγματα θα είναι την Τρίτη ,όπου θα είναι πολύ καλύτερα τα οικονομικά σας. Με τα ερωτικά θα είναι καλύτερα τα πράγματα την Τετάρτη ,αφού το ταίρι σας θα είναι πολύ αφοσιωμένο σε εσάς. Να προσέχετε πολύ από ίωσεις και μικροαλλεργίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εγκαταλείπει τον κρυό για να πέρασει απέναντι στον ταύρο ,τις απογευματινές ώρες όπου θα φέρει στο προσκήνιο ,προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι μόνος αυτό το Σαββατοκύριακο ένας πολύ κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός. Θα έχετε μια πολύ ευχάριστη Κυριακή ,αφού θα νιώσετε μια πολύ ευχάριστη σταθερότητα στις σχέσεις σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόκειται να βάλεις σε τάξη κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες σήμερα .Με φιλικά πρόσωπα ,θα τακτοποιήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές ,και θα έχεις την ευκαιρία να δεις κάποια θέματα πιο καθαρά ,τα οποία σε προβλημάτιζαν τις τελευταίες μέρες έντονα και δεν μπορούσες να βρεις λύσεις. Πολλές συζητήσεις με άτομα οικογενειακά ,θα έχεις να κάνεις τη Κυριακή ,όπου θα βρεθούν λύσεις για θέματα σοβαρά τα οποία σας απασχολούσαν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχολογία σας ,μετά το απόγευμα του Σαββάτου όπου η Σελήνη θα περάσει στον ταύρο, θα αλλάξει στο καλύτερο. Η Κυριακή θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις σας. Κάντε μια καλή αρχή και ξεχάστε αυτά που έγιναν στις μέρες που πέρασαν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την μετακίνηση της Σελήνης στον ταύρο τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου ,θα σας απασχολήσουν πολλα θέματα της οικογένειας ,όμως δεν θα πρέπει να χάσεις το κέφι σου,επειδή η Κυριακή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για σένα όπου θα σε πλησιάσουν άνθρωποι που θα σου δώσουν την πραγματική τους αγαπη. Για τους αδέσμευτους ,είναι μια σημαντική μέρα για νέες σταθερές γνωριμίες.
ΙΧΘΥΣ
Πόνους στις πλάτες και στα κόκκαλα θα έχετε σήμερα φιλαράκια μου και θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι γενικά και θα σας απασχολήσει ο τομέας της υγείας σας. Ένα άτομο που πέρασε απ’ τα ερωτικά σας, θα σας θέλει να σας δει με πρόκληση το παρελθόν. Το άτομο αυτό θα προσπαθήσει να σας αλλάξει την διάθεση .Μην νιώθετε άρρωστοι ,απλά χαλαρώστε και θα καταλάβετε ότι όλα θα σας πάνε πολύ καλα.
Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνο επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top