ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη και πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του FA Cup η Μάντσεστερ Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη και πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του FA Cup η Μάντσεστερ Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε στ’ αποδυτήρια τον γνωστό, «καταιγιστικό» εαυτό της, όμως χάρη σ’ ένα γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, κατάφερε να κερδίσει την Μπράιτον 1-0 και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup.

Δεν ετίθετο καν θέμα: από τη μία είχαμε την ασταμάτητη αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που σαρώνει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό της διάβα κι από την άλλη την φτωχή πλην τίμια Μπράιτον.

Σα να μην έφτανε η διαφορά δυναμικότητας, μέχρι και η παράδοση έδειχνε Σίτι, μιας και οι «Πολίτες» μετρούσαν 8/9 προκρίσεις στους τελευταίους τους ημιτελικούς στη διοργάνωση.

Όπως ήταν… αναμενόμενο, λοιπόν, η Μάντσεστερ πέρασε και σε αυτόν τον τελικό- έστω κι αρκετά πιο δύσκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς: ο Ζεσούς στο 4΄ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, όμως αντί ν’ ακολουθήσει ο συνήθης… κατήφορος, το κοντέρ σταμάτησε εκεί.

Ο Στέργλινγκ στο 64΄ και το 92΄ απέτυχε να σκοράρει και, κάπως έτσι, με αυτό το «ασυνήθιστο» 1-0 η Σίτι τσέκαρε το εισιτήριό της για τον τελικό του FA Cup κι έγινε μόλις η 9η ομάδα στην ιστορία του Νησιού που καταφέρενει να παίξει τελικό σε FA και League Cup την ίδια σεζόν (η Μάντσεστερ έχει κατακτήσει ήδη το τρόπαιο του LC).

Εφαρμόζοντας στην εντέλεια, λοιπόν, ένα απέριττο «ψεκάστε- σκουπίστε- τελειώσατε», η ομάδα του Πεπ έφυγε και γι’ αυτόν τον τίτλο, ενώ είναι το φαβορί και για το πρωτάθλημα και κυνηγάει και το Champions League.

Jesus!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top