ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΑΦΟΥ: Εντοπίστηκαν και οι καταζητούμενοι – Πέραν του ενός κιλού η κατάσχεση

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΑΦΟΥ: Εντοπίστηκαν και οι καταζητούμενοι – Πέραν του ενός κιλού η κατάσχεση

Ποσότητα κοκαΐνης πέραν του ενός κιλού, εντόπισε την Κυριακή (7/4) η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος στην επαρχία Πάφου. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα πρόσωπα.

Το πρωί της Δευτέρας (8/4), ο 40χρονος και ο 44χρονος, που καταζητούνταν, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Θυμίζουμε ότι, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες το πρωί, υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο, στην επαρχία Πάφου, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 44 ετών, κάτοικοι Λευκωσίας. Γύρω στις 10π.μ., τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι επιβάτες του οχήματος, θεάθηκαν να ρίχνουν από το παράθυρο διάφορα αντικείμενα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μεταξύ των αντικειμένων αυτών βρισκόταν και νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων περίπου.

Το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, γύρω στη 1.40μ.μ. χθες, εντοπίστηκε να κινείται σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 29χρονος κάτοικος Λεμεσού. Το όχημα συνόδευε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας, για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος, ήταν 25χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Τόσο ο 29χρονος, όσο και ο 25χρονος, συνελήφθησαν για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top