ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζει φίλος του 40χρονου – Είδε το δυστύχημα άλλος χειριστής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζει φίλος του  40χρονου – Είδε το δυστύχημα άλλος χειριστής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόσωπο που γνώριζε τον Ahmed Fatkou που έχασε τη ζωή του στο τραγικό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/4) σε λατομείο στην Ανδρολύκου, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο 40χρονο.

Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Χ.Σ. αναφέρεται στον αδαμάντινο χαρακτήρα του Ahmed: «Χαμογελαστός , πρόσχαρος, αγαπητός, κέρδισε τον σεβασμό όλων στο χωριό Δρούσεια αλλά και στο διπλανό χωριό Ινεια ,πρόθυμος να βοηθήσει πάντοτε όσους του ζήτησαν την βοήθεια του τις περισσότερες φορές χωρίς χρήματα παρά μονάχα θυμάμαι να έλεγε ‘ντροπή να πάρω λεφτά για μια δυο ώρες δουλειά’».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ από την σκέψη μου το χαμόγελο σου που ποτέ δεν έσβηνε από τα χείλη σου όσα προβλήματα και έγνοιες κι αν είχες» πρόσθεσε.

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο φίλος του Ahmed, ο 40χρονος ήταν οικογενειάρχης πρόσφυγας από τη Συρία που ήρθε στην Κύπρο για ένα καλύτερο μέλλον. 

Ο Χ.Σ. καταλήγοντας ανέφερε: «Τι κρίμα που η μοίρα παίζει τόσο άσχημα παιχνίδια, καλό παράδεισο λεβέντη μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Ο 40χρονος καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών.

Πάντως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Πολίτη», δίπλα ακριβώς από το σημείο που εργαζόταν ο 40χρονος και σημειώθηκε το δυστύχημα, υπήρχε και δεύτερο όχημα με χειριστή, που μετέφερε πέτρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top