LIFESTYLE

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz – Έκανε ζημιά το VIDEO με τα φιλιά

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz – Έκανε ζημιά το VIDEO με τα φιλιά

Φαίνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Έλληνα επιχειρηματία που έγιναν viral τα καυτά φιλιά τους σε νυχτερινό μαγαζί. 

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Βαρβέρη. Μια σχέση που έγινε γνωστή μέσα από το video που κυκλοφόρησε με τα φιλιά τους σε νυχτερινή έξοδο, φαίνεται πώς ήρθε το τέλος.

Τον χωρισμό του ζευγαριού, δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου, αποκάλυψε με ρεπορτάζ η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, να μεταφέρει on air τον διάλογο που είχε με τον νεαρό επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια είπε ότι συνάντησε σε κοινή παρέα τον Φίλιππο Βαρβέρη και ανέφερε ότι «To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα γνωρίζω πως δεν είναι μαζί με τη Σπυροπούλου».

Και συνέχισε: «Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Απλά εγώ του το είπα και φιλικά, επειδή τον συνάντησα, να μην το τροφοδοτεί. Και μου λέει “τι να κάνω, να παίρνω εσένα και τις εκπομπές και να λέω να μην το παίζουν;”. Η αλήθεια είναι πως υπερτροφοδοτήθηκε, επειδή υπήρχε και το βίντεο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top