ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα – Ζητούν χρήματα για να δουν αν είναι πλαστά και εξαφανίζονται

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κομπίνα – Ζητούν χρήματα για να δουν αν είναι πλαστά και εξαφανίζονται

H Αστυνομία, με αφορμή πρόσφατο κρούσμα κλοπής χρημάτων με θύμα 81χρονη στη Λεμεσό, καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε από ηλικιωμένη, το απόγευμα της Τρίτης (9/4), ενώ αυτή βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, την επισκέφθηκαν δύο άγνωστες γυναίκες, οι οποίες τις παρουσιάστηκαν ως μέλη Ιδρύματος που ασχολείται με τον έλεγχο πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ακολούθως, της ζήτησαν και τους παρέδωσε αριθμό χαρτονομισμάτων, τα οποία όπως της ανέφεραν θα τα έπαιρναν μαζί τους για έλεγχο και θα της τα επέστρεφαν αργότερα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι δύο γυναίκες είναι μέτριας σωματικής διάπλασης και η μια είχε ξανθά μαλλιά, ενώ η δεύτερη σκούρα.

Με αφορμή και το πιο πάνω περιστατικό, η Αστυνομία καλεί το κοινό και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που τους προσεγγίσει κάποιο από τα εν λόγω πρόσωπα, να μην τα εμπιστευτεί και να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία στον αριθμό 1460 (Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top