ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΣΥΛΛΗΨΗ 43ΧΡΟΝΟΥ: Κάλεσαν για κατάθεση χρήστες ουσιών – Εξετάζουν και κουπόνια στοιχημάτων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΣΥΛΛΗΨΗ 43ΧΡΟΝΟΥ: Κάλεσαν για κατάθεση χρήστες ουσιών – Εξετάζουν και κουπόνια στοιχημάτων

Σωρεία καταθέσεων λαμβάνει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας), σχετικά με την σύλληψη 43χρονου το απόγευμα της Δευτέρας (1/4) στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κακοΐνης. Μάλιστα συνεχίζονται και οι έρευνες για εντοπισμό του προσώπου που πιθανόν να την παραλάμβανε. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε εκ νέου την Τετάρτη (10/4) για ανανέωση της προσωποκράτησής του ο 43χρονος που τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση τη Δευτέρα (1/4), μετά από πληροφορία στην ΥΚΑΝ, ότι ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Θυμίζουμε ότι στο όχημα με το οποίοι κινείτο εντοπίστηκαν κοκαΐνη βάρους 100γρ, ένα χειροποίητο τσιγάρο μήκους 13 εκατοστών το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με ξηρή φυτική κάνναβη και ο 43χρονος ανάφερε ότι δεν είναι δικό του. Από το όχημα παραλήφθηκαν και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα του 43χρονου στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκε κοκαΐνη βάρους 214γρ, μετρητά των 117,000 ευρώ, ένα tablet και δύο κινητά τηλέφωνα. Στα ανευρεθέντα βρέθηκαν και αποδείξεις στοιχημάτων ποδοσφαιρικών αγώνων για τις οποίες γίνονται εξετάσεις. 

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία μέχρι στιγμής έλαβε καταθέσεις από 40 άτομα. Έγιναν εξετάσεις στην περιοχή όπου διαμένει ο 43χρονος στην Λάρνακα και λήφθηκαν καταθέσεις από μέρη που έμενε προηγουμένως ο ύποπτος, σε επαρχία Αμμοχώστου και Λάρνακα.

Επίσης, έγιναν εξετάσεις και ανακρίθηκαν χρήστες ναρκωτικών σε Λευκωσία και Λάρνακα. 

Επιπλέον, έγιναν εξετάσεις μέσω εταιρειών μεταφοράς χρημάτων και συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό προσώπου ή προσώπων που προμήθευσαν με ναρκωτικά τον ύποπτο. Ακόμη, η Αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τον σκοπό που ο ύποπτος επισκέφθηκε την Λευκωσία έχοντας στην κατοχή του την ποσότητα κοκαΐνης. 

Η Αστυνομία εξετάζει και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Εξάλλου, έγιναν και εξετάσεις μέσω της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και συγκεκριμένης εταιρείας στοιχημάτων στην οποία κατατέθηκαν κουπόνια που έχουν εντοπιστεί στην κατοχή του 43χρονου, από όπου η Αστυνομία αναμένει απαντήσεις. 

Πάντως, ο 43χρονος σε γραπτή κατάθεσή του φέρεται να αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις που του υποβάλλονται. 

Η κράτηση του 43χρονου ανανεώθηκε για ακόμη πέντε ημέρες, ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top