ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΧΗΡΕΣ ατάκες για Β’ Κατηγορία: «Θα πάνε φυλακή…» – ΑΠΑΝΤΗΣΗ αν τον προσέγγισαν για στημένα

ΗΧΗΡΕΣ ατάκες για Β’ Κατηγορία: «Θα πάνε φυλακή…» – ΑΠΑΝΤΗΣΗ αν τον προσέγγισαν για στημένα

Με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, άφησε αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, ενώ έκανε λόγο και για φυλακή, ενώ αποκάλυψε πως τον προσέγγισαν για προσυννενόηση παιχνιδιών.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση της Κοπ:

«Εμείς βγάλαμε ανακοίνωση λόγω της ένστασης του Ολυμπιακού. Η απόφαση για αναστολή ήρθε λόγω των φακέλων. Θα ήταν άδικο να παίζαμε εμείς και να υπήρχε αυτή η εκκρεμότητα».

Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και το ΄το είναι πρόεδρος μιας ομάδας σε αυτό: 

«Ένας λόγος που θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο είναι αυτός. Δεν υπάρχει πρόεδρος που να μην γνωρίζει αυτά που λέω τώρα. Όλοι ξέρουν τι είναι παρασκήνιο. Στο τέλος της ημέρα στο ποδόσφαιρο θα μπλέκεις σοβαρά σε προσωπικό επίπεδο. Η φούσκα θα σπάσει και θα πάνε φυλακή. Όπως γίνεται στο εξωτερικό, θα γίνει και στην Κύπρο».

Πως φτάσαμε ως εδώ:

«Γίνεται καλή δουλειά από την ΚΟΠ και πρέπει να δουν το θέμα. Η βοήθεια των 20.000 ευρώ, όμως είναι πολύ μικρή. Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα. Αν βγουν αποφάσεις που θα πέφτουν κεφάλια, κανείς δεν θα ρισκάρει. Θα πρέπει να βγει μια αυστηρή απόφαση».

Θα φύγουν πολλοί πρόεδροι αν έχουμε αυστηρές ποινές:

«Μακάρι. Είναι άνθρωποι για να βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. Άλλοι βοηθούν τις ομάδες για να γίνουν καλύτερες και άλλοι για να βγάλουν λεφτά. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να έρθει το Σάββατο για να βγάλουν λεφτά. Ο Άρης δεν έχει εμπλοκή σε αυτά. Η σωστή λύση είναι να πέσουν κεφάλια. Όποιοι έχουν εμπλοκή για να κερδίσει η τσέπη τους, να τιμωρηθούν».

Αν του έχουν πει άλλοι πρόεδροι να «κανονίσει» αγώνα:

«Αν σου πως όχι, θα σου πω ψέματα. Είναι γνωστά αυτά. Υπάρχει κόσμος που είναι στο ποδόσφαιρο για την τσέπη του. Περιμένουν να βγάλουν 10.000, 20.000, 50.000 ευρώ, άσχετα αν δεν τα έχουν ανάγκη. Να τιμωρηθούν οι παράγοντες που εμπλέκονται. Αν είμαι και εγώ, να τιμωρηθώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top