ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συννεφιασμένος με βροχές ο καιρός – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Συννεφιασμένος με βροχές ο καιρός – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης 10/04 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές,  κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια.

Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη 11/04 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω  στους 21 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

To βράδυ της Πέμπτης 11/04 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή 12/04 και το Σαββατοκύριακο 13-14/04 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Τετάρτη 10/04 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top