ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β΄ Κατηγορία Ανδρών: Τέλος ή παράταση στον τίτλο και την άνοδο

Β΄ Κατηγορία Ανδρών: Τέλος ή παράταση στον τίτλο και την άνοδο

Τέλος ή παράταση. Αυτό είναι το ρεζουμέ του αποψινού δεύτερου μεγάλου Τελικού στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄ Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ Ολυμπιάδος Φρενάρους – Ε.Ν.Π. στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Γυμνάσιο Φρενάρους στις 19:30.

H Oλυμπιάς προηγείται με 2-1 στις νίκες και εάν κερδίσει κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α Κατηγορία τη σεζόν 2019-2020.

Σε αντίθετη περίπτωση εάν η Ε.Ν.Π.κάνει το μπρέκ και ισοφαρίσει 2-2 τα πάντα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει στο Παραλίμνι και θα κρίνει τα πάντα.

Η Ολυμπιάς έχει το δέλεαρ εάν κερδίσει να σηκώσει το τρόπαιο μέσα στην έδρα της.

Ο Παύλος Κωνσταντίνου θα παρατάξει τους: Μπότουτσκα, Ταρατάκοφ, Κλεάνθους, Αδάμου, Ξενοφώντος, Παναγιωτίδης – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς.

Η Ένωση θα επιχειρήσει το μπρέικ με τους: Στέβοβιτς, Λόπατιτς, Παπανδρέου,Χαραλάμπους, Γκέτουσα, Μιλίκοβιτς – Λίμπερο: Ελευθερίου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ανδρ. Κωνσταντινίδης και Μ. Αντώρκας. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφής και παρατηρητής Αγώνα ο Τηλέμαχος Σαββίδης.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top