ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η μοναδική πολύτεκνη υποψήφια Ευρωβουλευτής – «Τα παιδιά μου έμαθαν πως η μαμά δεν είναι μόνο γι' αυτά» – VIDEO

ΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Η μοναδική πολύτεκνη υποψήφια Ευρωβουλευτής – «Τα παιδιά μου έμαθαν πως η μαμά δεν είναι μόνο γι' αυτά» – VIDEO

Φωνή σε μια πολύτεκνη μάνα, «έδωσε» το ThemaOnline. Η αναφορά μας για την συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της ΕΔΕΚ, κυρία Θέα Νικολάου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΕΔΕΚ, Θέα Νικολάου, ερωτήθηκε για την αποχώρησή της από την 'Αλληλεγγύη'.

Η κυρία Νικολάου, πρώην Πρόεδρος της Γυναικείας Οργάνωσης του Κινήματος, ανέφερε πως πίστεψε στον εν λόγω χώρο και αυτός την καθιέρωσε.

Οι διαφωνίες της στο θέμα του Εθνικού, όπως επίσης και η απόφαση της Προέδρου του Κινήματος, κυρίας Ελένης Θεοχάρους, να κατέλθει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρησή της.

Η κυρία Νικολάου, ανέφερε πως το Εθνικό βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο ενώ παράλληλα παρατηρείται μια γενική άνοδος της ακροδεξιάς στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη.

Ως άτομο που αγαπά την πατρίδα της και θέλει να συνεχιστεί η Δημοκρατία, όπως ανέφερε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, αυτές οι κινήσεις την βρήκαν διάφωνη και αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αλληλεγγύη.

Μιλώντας για την απόφασή της να κατέλθει ως υποψήφια με το κόμμα της ΕΔΕΚ, η κυρία Νικολάου, είπε πως ήταν μια μεγάλη απόφαση, όμως ήταν το μοναδικό κόμμα το οποίο εξακολουθεί να έχει σταθερές αξίες, ενώ παράλληλα την εκφράζει σε τρεις πολύ σημαντικούς άξονες.

Όπως ανέφερε η κυρία Νικολάου, η ΕΔΕΚ την εκφράζει στο Εθνικό, στην Οικονομική Πολιτική όπως επίσης και στην Κοινωνική Πολιτική.

Τομέας της κοινωνικής πολιτικής, στον οποίο η κυρία Νικολάου, τόνισε πως θέλει να δραστηριοποιηθεί λόγω της τριβής της και της ενεργού δράσης της στον τομέα του εθελοντισμού, ένα χώρο όπου βρέθηκε και είναι κοντά σε πολλές ομάδες, οργανωμένα σύνολα και συνδέσμους.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, ανέφερε πως είναι μια πολύτεκνη μητέρα με ανησυχίες για το μέλλον που θα παραδώσει στα παιδιά της.

Η κυρία Νικολάου, ασχολήθηκε για σωρεία χρόνων στον χώρο της διαφήμισης. Ένα χώρο μέσα στον οποίο είχε ζήσει τον παλμό της αγοράς και τις δυσκολίες που είχε περάσει η κυπριακή αγορά λόγω μιας κακής οικονομικής πολιτικής, όπως ανέφερε.

Τα τελευταία χρόνια, η κυρία Νικολάου είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια παιδότοπου που, όπως ή ίδια ανέφερε, «με την επαφή μου με τα νεαρά ζευγάρια και τον κόσμο, έγινα αποδέκτης πολλών κοινωνικών προβλημάτων».

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής αναφέρει τις δυσκολίες που έχει μια πολύτεκνη μητέρα με έντονη παρουσία στα κοινά, όπως επίσης και μια μητέρα που συνδυάζει την οικογένειά της με την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top