ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Road Challenges… accepted? Be fast. Be smart. Be safe

Road Challenges… accepted? Be fast. Be smart. Be safe

Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 11:30 π.μ., στο Microsoft Innovation Centre του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου η νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας που πραγματοποιούν από κοινού η ΕΚΟ Κύπρου και η μη κυβερνητική οργάνωση Reaction.

Η εκπαίδευση θα γίνεται με τη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων και πρακτικών αφού κεντρικό στοιχείο της θα αποτελεί το προηγμένο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας (VR) “Road Challenges” που δημιουργήθηκε από την ΕΚΟ και την Αστυνομία Κύπρου.

Πρόκειται για παιχνίδι συμβατό με κινητά και tablets, που επιδιώκει την εμπέδωση της οδικής ασφάλειας και την καλλιέργεια της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς κατά τρόπο διασκεδαστικό. Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της EKO Κύπρου κ. Αντρέας Στρατής δήλωσε μεταξύ άλλων “Ο τρόπος εκπαίδευσης είναι από μόνος του καινοτόμος και διαφορετικός και έτσι είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ικανός να ελκύσει και να ενημερώσει τους νέους κατά τρόπο μοναδικό και αποτελεσματικό. Η ΕΚΟ Κύπρου μέσω του συγκεκριμένου παιχνιδιού συμβάλλει ουσιαστικά στην εκπαίδευση των νέων σε θέματα που αφορούν τον τομέα της οδικής ασφάλειας”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας κ. Δημήτρης Δημητρίου καθώς και εκπρόσωποι των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Πολιτισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top