ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έκρηξη» στο στούντιο του ΡΙΚ –Ε. Σταύρου: «Ψεύδεστε!» - Γ. Γεωργίου: «Όταν κρατούσατε καλάσνικοφ…» - VIDEO

«Έκρηξη» στο στούντιο του ΡΙΚ –Ε. Σταύρου: «Ψεύδεστε!» - Γ. Γεωργίου: «Όταν κρατούσατε καλάσνικοφ…» - VIDEO

Ο πυρετός των ευρωεκλογών φαίνεται να ανεβαίνει απότομα. Τουλάχιστον, αυτό μπορούμε να το πούμε για την πρωινή παρουσία (12/04) της βουλευτού του ΔΗΣΥ (και υποψήφιας Ευρωβουλευτή), Ελένης Σταύρου και του βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργου Γεωργίου.

Μια τοποθέτηση του τελευταίου σε σχέση με πρόσφατη δήλωση της κας Σταύρου για τα υψώματα Γκολάν και την εκεί κατάσταση, θεωρήθηκε αυθαίρετη από την κα Σταύρου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη!

Ο κ. Γεωργίου της καταλόγισε πως είχε αναφέρει πρόσφατα την ακόλουθη φράση: «Ό,τι χάνεται με πόλεμο κερδίζετε με πόλεμο (σ.σ. σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε σχέση με τα υψώματα του Γκολάν)». Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε μάλιστα ότι αυτή η αναφορά της είναι επιζήμια για το Κυπριακό.

Τα όσα είπε ο κ. Γεωργίου, λοιπόν, προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση της κας Σταύρου. Η τελευταία κτυπώντας το χέρι σε έγγραφα που είχε μπροστά της τον κατηγόρησε ότι ψεύδεται, προσθέτοντας ότι «αυτό που κάνετε είναι πολύ φτηνό» και κατηγορώντας τον για διαστρέβλωση. Ότι δηλαδή απομόνωσε μια δήλωσή της και την παραποιεί… «Είναι ατυχής ο παραλληλισμός που κάνετε με το Κυπριακό» είπε μεταξύ άλλων, για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Έχουμε και μια φήμη -και έναν χαρακτήρα- και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου τη σπιλώνει».

Ο Γεωργίου που άκουγε με υπομονή, όταν πήρε τον λόγο συνέχισε στο ίδιο ύφος εντείνοντας μάλιστα… ρυθμούς: «Να μην μου φωνάζει εμένα η κα Σταύρου. Ούτε όταν κρατούσαν τα καλάσνικοφ δεν τους φοβηθήκαμε και θα φοβηθώ τώρα εγώ τις φωνές της κ. Σταύρου; Μα είστε σοβαρή, κυρία μου; Είστε σοβαρή; Το είπατε κανονικότατα…». Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ συνέχισε λέγοντας στην κα Σταύρου ότι «συμπεριφέρεστε ως εκπρόσωπος Τύπου του κ. Νετανιάχου», καταλήγοντας: «Κάνετε συγκρίσεις οι οποίες είναι σε βάρος του κυπριακού λαού, δικαιολογείτε την κατοχή των υψωμάτων Γκολάν».

Η τηλεοπτική κόντρα ενόχλησε και την δημοσιογράφο του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου, η οποία με παρεμβάσεις της προσπαθούσε να εκτονώσει την κατάσταση.

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top