ΚΟΣΜΟΣ

Κατασπάραξε σκυλάκι σε πάρκο – Με κατάγματα η ιδιοκτήτρια του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατασπάραξε σκυλάκι σε πάρκο – Με κατάγματα η ιδιοκτήτρια του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκύλος επιτέθηκε σε σκυλάκι σε πάρκο προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα, ενώ η ιδιοκτήτρια του μικρού σκυλιού τραυματίστηκε ελαφρά.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος το περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρκο στο δυτικό Λονδίνο, όπου ο Stefan Stefanov και η Emilia Savova έπαιρναν βόλτα το μικρό τους σκύλο.

Όπως ανέφεραν στην τοπική Αστυνομία, σε κάποια στιγμή ένας μεγαλύτερος σκύλος ήρθε από το πουθενά και επιτέθηκε στο σκυλάκι τους.

Μανιασμένα δάγκωνε το μικρό σκυλί, ενώ στην προσπάθειά της η ιδιοκτήτρια να απελευθερώσει το σκυλάκι της, ο μεγαλύτερος σκύλος την δάγκωσε σπάζοντας της τα δάκτυλα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία, ο σκύλος δεν έφερε λουρί, ενώ ο ιδιοκτήτης του κοιτούσε απλά το περιστατικό και στη συνέχεια άρπαξε τον σκύλο του και τράπηκε σε φυγή.

Το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε την Πέμπτη 11/04 γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ η Αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη και κατίσχυε τον σκύλο, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top