ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας Στεφανή ο Παναγιώτης – Σε βαρύ πένθος η οικογένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας Στεφανή ο Παναγιώτης – Σε βαρύ πένθος η οικογένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βαριά η θλίψη και απέραντος ο πόνος στην οικογένεια του Παναγιώτη Στεφανή που απεβίωσε αιφνίδια τα ξημερώματα της Κυριακής (14/04) ενώ βρισκόταν σε φιλικό σπίτι για πάρτι. Πρόκειται για το μοναχοπαίδι της οικογένειας Παντελή, ενώ γίνεται λόγος για ένα φιλήσυχο παιδί.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο άτυχος Παναγιώτης Παντελή «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 16 ετών, αφήνοντας πίσω του τα σχέδια και όνειρά του. Παρά το νεαρόν της ηλικίας του, είχε τους δικούς του στόχους.

Ο 16χρονος φοιτούσε στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας, στην Α' τάξη ξενοδοχειακής σχολής και ήταν ο μοναχογιός της οικογενείας Παντελή, ενώ ο πατέρας του είναι υπάλληλος στην Επαρχιακή Δοίκηση της Λάρνακας. 

Έκληση από τους χωριανούς και φίλους για το Πάσχα

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, μέσω των social media, συγχωριανοί και φίλοι με σχετική ανακοίνωση καλούν, από το πρωί της Δευτέρας (15/04), όλους όσοι σέβονται την μνήμη του μικρού Παναγιώτη Στεφανή, να μην ρίξουν κροτίδες στις εκδηλώσεις του χωριού για το Πάσχα. 

Η σχετική ανάρτηση:

Όπως έγινε γνωστό από τους φίλους και συγγενείς του Παναγιώτη Στεφανή, η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη (16/04) η ώρα 14:30 στον ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στους Τρούλλους ενώ αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια του ανήλικου παιδιού. 

Σε ασφυξία συνέπεια εισρόφησης εμεσμάτων, οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Παναγιώτη

Να υπενθυμίσουμε ότι τα αίτια θανάτου του 16χρονου μαθητή του Α’ Λυκείου Λειβαδιών, διαπιστώθηκαν από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/4) από την Ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και οφείλονται σε ασφυξία συνέπεια εισρόφησης εμεσμάτων, ενώ έχουν ληφθεί και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις. 

Ο άτυχος 16χρονος φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο παιδικό πάρτι που γινόταν στο χωριό Τρούλλοι της Επαρχίας Λάρνακας, την Κυριακή (14/4) ενώ προηγουμένως είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε εμετό.

Αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία

Ο 16χρονος Παναγιώτης να υπενθυμίσουμε ότι έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε φιλικό πάρτι στο χωριό Τρούλλοι, όταν γύρω στις 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/04) είχε νιώσει αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κάνει εμετό.

Πρόσωπα που βρίσκονταν παρών προσπάθησαν να συνεφέρουν τον άτυχο Παναγιώτη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο και μετέφερε τον 16χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top