ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με νευρικό κλονισμό μετά από επίθεση ροτβάιλερ – Φοβόταν τους κλέφτες ο ιδιοκτήτης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με νευρικό κλονισμό μετά από επίθεση ροτβάιλερ – Φοβόταν τους κλέφτες ο ιδιοκτήτης

Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα που έπαιρνε βόλτα το σκυλάκι του σε γειτονία στα Λειβάδια της Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» το περιστατικό συνέβη στην οδό 1ης Απριλίου και καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο παραπονούμενος, σκύλος ράτσας Ροτβάιλερ επιτέθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στο σκυλάκι του. Ο ίδιος νοσηλεύθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας με νευρικό κλονισμό, ενώ το σκυλάκι του μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική με τραύματα στο μάτι και στον κορμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αστυνομία επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του Ροτβάιλερ, ο οποίος αφού αρχικά διαβεβαίωσε ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ενίσχυση της περίφραξης του σπιτιού του, εξήγησε ότι πρόσφατα είχε πέσει θύμα κλοπής και γι’ αυτό είχε τον σκύλο του ελεύθερο στην αυλή του σπιτιού. Για να αποτρέπει σε αγνώστους να εισέρχονται.

Ο παραπονούμενος, είπε ότι στον δρόμο που δέχθηκε την επίθεση από τον σκύλο, καθημερινά διακινούνται πολλά παιδιά, γι’ αυτό κάλεσε τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top