ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Κύπρου – Το δικαίωμα ομάδων στην παράταση και η αλλαγή στις κάρτες ενόψει τελικού

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Κύπρου – Το δικαίωμα ομάδων στην παράταση και η αλλαγή στις κάρτες ενόψει τελικού

Τέσσερις ομάδες, για δύο θέσεις στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola. 

Διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Coca – Cola, μέσα από τους οποίους θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 22 του Μάη στο ΓΣΠ.

Η πρώτη ομάδα του τελικού θα προκύψει στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι. Στις 17:00, η ΕΝΠ θα υποδεχθεί το ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό του 1-0 με το οποίο είχε νικήσει το ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα.

Η δεύτερη φιναλίστ του τελικού θα προκύψει από Λεμεσιανό ντέρμπι. Στις 18:00 η ΑΕΛ, ως τυπικά γηπεδούχος, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο. Η ΑΕΛ είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από τη Cytavision.

Υπενθυμίζεται ότι, σε περίπτωση που αγώνας οδηγηθεί σε ημίωρη παράταση, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να προβούν μέχρι και σε τέσσερις αλλαγές.

Επίσης, σύμφωνα με την αλλαγή που ισχύει από τη φετινή σεζόν στους πειθαρχικούς κανονισμούς της ΚΟΠ, σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών για την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola, τότε αυτόματα η ποινή της μιας αγωνιστικής θα διαγράφεται και θα δικαιούται να αγωνιστεί στον Τελικό Κυπέλλου.

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Coca – Cola που θα γίνουν την Τετάρτη 17 Απριλίου.

17:00 Ε.Ν Παραλιμνίου vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Στάδιο: ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Π. Ανδρέου
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής

18:00 ΑΕΛ Λεμεσού vs ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Γεωργίου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτήρης Βίκτωρος
4ος Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαϊδης

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top