ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλο και πιο κοντά στην έναρξη του πρώτου «Milko Mini Basket»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο και πιο κοντά στην έναρξη του πρώτου «Milko Mini Basket»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στην έναρξη του πρώτου «Milko Mini Basket» το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου 2019 και σε αυτό θα συμμετέχουν αθλητές κάτω των 8 ετών (γεννηθέντες 01.01.2011 και εντεύθεν).

Το τουρνουά θα είναι μικτό και σε αυτό θα συμμετέχουν τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιούνται ανά επαρχία, ώστε οι μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν να είναι ελάχιστες.

Σε κάθε επαρχία θα πραγματοποιηθούν τρεις αγωνιστικές, και μία επιπλέον η οποία θα αποτελεί την τελετή λήξης της διοργάνωσης. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στην CBF Arena στον Άγιο Δομέτιο στις 8 Ιουνίου.

Στον όμιλο Λάρνακας θα συμμετέχουν τα σωματεία ΑΕΚ Λάρνακας, Αθλητικός Όμιλος Αραδίππου, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Ζήνωνας.

Στον όμιλο Λεμεσού θα συμμετέχει η Ανόρθωση (με δύο ομάδες), το Heritage, η Αναγέννηση Γερμασόγειας και ο Άτλαντας. Στον όμιλο Λευκωσίας θα συμμετέχουν οι Αχιλλέας Καϊμακλίου, το ΝΒΑ και ο Κεραυνός.

Όσο αφορά τους αγώνες, αυτοί θα πραγματοποιούνται σε μισό γήπεδο με ειδικά χαμηλά καλάθια. Την φιλοξενία και διοργάνωση του τουρνουά θα αναλάβουν τρεις ομάδες ανά όμιλο, ανά μία αγωνιστική η κάθε μία.

Κάθε αγώνας θα αποτελείται από τέσσερις περιόδους των έξι λεπτών, ενώ στο παιχνίδι θα αγωνίζονται τέσσερις εναντίον τεσσάρων καλαθοσφαιριστών.

Οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να έχουν στα παιχνίδια τους δώδεκα καλαθοσφαιριστές ή καλαθοσφαιρίστριες και θα είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των παιδιών για τουλάχιστον μία περίοδο.

Σε όλα τα γήπεδα που θα πραγματοποιούνται οι αναμετρήσεις του «Milko Mini Basket» θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, τόσο εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όσο και από τον χορηγό «Milko» που αποτελεί τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης.

Milko

Το Milko είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Το σοκολατούχο γάλα που μας συνοδεύει κάθε ώρα της ημέρας ότι κι αν κάνουμε, όπου κι αν βρίσκομαι προσφέροντας μου μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα Milko στην κυπριακή αγορά, η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου.

Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Τα Milko δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Με αφορμή το All Star Game του ΝΒΑ του 2018, στο οποίο ο άσος των Milwaukee Bucks ήταν στη βασική πεντάδα της Ανατολής, δημιουργήθηκε από το Eurohoops μια σειρά από video, στην οποία ο Γιάννης, κρατώντας στα χέρια του ένα μπουκάλι MILKO, μιλάει για τη ζωή του, το μπάσκετ και την Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Μέσα από αυτά τα videos, ο Γιάννης αφηγείται την ιστορία του και μας ξεναγεί στα άδυτα των Milwaukee Bucks.

«Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι μετά από κάθε προπόνηση συνηθίζει να πίνει MILKO, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό του, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΛΤΑ.

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top